REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Iulian GROPOȘILĂ, NOUL consilier PERSONAL al primarului CHIȚAC

Iulian GROPOȘILĂ, NOUL consilier PERSONAL al primarului CHIȚAC

Replica API 16 decembrie 2020 | 00:06 4264

Președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța, Iulian Gropoșilă, s-a alăturat echipei de consilieri personali ai primarului Vergil Chițac.

”Am acceptat provocarea de a deveni unul dintre consilierii primarului Constanței, Vergil Chițac, cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investiții public-private. Această propunere mă onorează, dar mă și responsabilizează în același timp.

Prin acest demers, nouă conducere a administrației locale transmite un semnal clar întreprinzătorilor din mediul de afaceri că este dispusă pentru dialog, iar investitorilor că sunt bineveniți în Cetatea Tomitană. Consider că pentru un mediu de afaceri predictibil și prietenos este nevoie de noi, întreprinzătorii, de muncă și soluțiile noastre. Experiența personală dobândită în cei 30 de ani în mediul de afaceri și expertiză acumulată de-a lungul timpului în diverse structuri asociative neguvernamentale o voi pune la dispoziția administrației locale, pilonul central de dezvoltare comunitară.

Dacă până acum nu a existat un dialog social cu mediul asociativ constănțean, am convingerea că acest nou început va fi baza reconstruirii relațiilor cu mediul de afaceri care reprezintă motorul economiei locale și principalul generator de taxe și impozite la bugetul local”, a spus Iulian Gropoșilă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt excroc marca pnl. Uita sa-si plateaaca angajatii.
5
0
cine dracu a votat militarul?
2
1
Ce nume? Predestinat.
3
0
Pe astia nui mai satura dumnezeu, amiralii pwlii, Chitac si Marsu. O ard toata viata atarnache si la pensie vin in politica
6
0
marea curatenie anuntata cu surle si trambite s-a rasuflat, inteleg ca nu se poate face mare lucru pt apa calda si caldura sau ca nu sunt bani de burse dar sa nu vezi un trantor din primarie ca iese sa vada ghenele si platformele de gunoi din cartiere, sa nu ia nicio masura in 2 luni macar pentru asta e de neiertat.
4
0
Foarte bine. Sa vada constantenii prosti ce au ales. Un circar APVist de 2 lei. Constanta oras urat? Constanta oras mizer? Nu e vina nimanui decat a locuitorilor prosti care tot aleg si pun botul la nenorociti. Alti 4 ani de luat in gura
8
2
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
2
12
Groposila este o mare sulfa si un sifonar! Cine il cunoaste, stie ca este oportunist!
17
0
Groposila este presedinte la patronatul inexistent, este zero barat pentru un primar zero barat, dar cu salariu plus pensie plus o droaie de consilieri inutili.
27
1
O sa faci exact o pula in 4 ani de mandat,doar frectii si mangle.nu iti mai ajunge pensia sifonarule SRI st ???
21
1
chitac , contraamiral in pensie , la ce angajezi 100 de consilieri ? ori esti profesionist , ori te lasi manipulat ? ori pleci taticule , nu de consilieri ai nevoie ci de program clar la primarie : ora 8 prezenta , orele 9-15 teren si birourile inchise , orele 15- 17 raportul si sambata si duminica audinte pentru cetateni tot pe teren . orasul necesita lucru pe teren si nu din birou , asa fac olandezii , nemtii si altii pe care ii injurati ca nu ne primesc in shenghen . do rabote , vb plonezilor ...
22
3
acum prieten cu Chitac. Am votat cu Chitac impotriva PSD.Acum Chitac aduna toti pesedisti de rang inferior langa el.sa mamance si ei ca stiu cum se fura banul. Rusine Chitac.Esti un maimutoi mincinos.
33
1
are fata de ajutor de bucatar de popota, sper ca face ciorba de burta buna, pe placul amiralului feld maresal.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108