REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Jador, afacerea cu care vrea să dea lovitura! „N-am bani de asta acum”

Jador, afacerea cu care vrea să dea lovitura! „N-am bani de asta acum”

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 1698

Jador a vorbit deschis despre planurile pe care le are pentru viitor. Artistul vrea să devină om de afaceri și vrea să intre în horeca.

Jador

Jador este unul dintre cei mai apreciați tineri maneliști din România. Piesele sale sunt pe primele loc în trendurile autohtone și se bucură de multă apreciate din partea fanilor.

Totodată, artistul se are agenda de evenimente plină și nu există weekend care s fie liber. Câștigurile sunt, de asemenea, pe măsura așteptărilor, însă nu îndeajuns cât să-l ajute să-și îndeplinească cel mai mare vis. Manelistul a dezvăluit ce și-ar dori să facă pe viitor.

Care sunt planurile de viitor ale lui Jador. Artistul vrea să intre în industria horeca

Artistul a dezvăluit în cel mai recent interviu acordat că și-a făcut deja planurile pentru viitor, însă mai este mult până își va vedea visul cu ochii, căci nu dispune de fondurile necesare.

Jador spune că și-ar dori să-și construiască propriul hotel și nu-și uită și familia. Manelistul vrea ca părinții și frații săi să aibă un Penthouse în acestă clădire a sa, unde să ducă o viață de vis.

„Visul meu e să am un hotel foarte șmecher. La ultimul meu etaj să am un Penthouse, să stau cu mama și cu tatăl și cu frații mei acolo. Să am un restaurant jos și să mănânc pe gratis la restaurantul meu mâncare românească. Dar n-am bani de asta acum.

(...)Înainte să ajung aici vorbeam cu tata, vreau să-i fac un depozit de materiale de construcții.

Îi fac un depozit de materiale de construcții lui tată. La mine în sat, în satul Răcătau, tatăl meu o să aibă un material de construcții”, a dezvăluit Jador într-o emisiune televizată, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mamei soacre.Ea iubeste pe cei ca tine. Ii chema acum ceva ani chiar si la stirile pr_tv pe care le prezenta. Era lacoma de bani.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272