REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jador are probleme de sănătate? Artistul își caută un psihiatru: „Cred că sunt nebun”

Jador are probleme de sănătate? Artistul își caută un psihiatru: „Cred că sunt nebun”

Replica API 23 iulie 2022 | 00:00 1800

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Mereu sincer și cu zâmbetul pe buze, chiar și în situații tensionate, manelistul și-a îngrijorat din nou fanii din mediul online cu ultimele sale declarații. Artistul este în căutarea unui medic psihiatru, anunțându-și fanii că nu este vorba despre o glumă.

Jador

Jador are o mulțime de fani și, oriunde apare, face un show de excepție. Dacă până acum admiratorii artistului s-au obișnuit să primească din partea lui Jador numai vești bune legate de piesele pe care le scoate, de data aceasta a venit cu o veste nu tocmai optimistă. Se pare că în ultima vreme manelistul nu o duce prea bine în plan personal, însă nici măcar acest lucru nu îl face să renunțe la umorul cu care și-a obișnuit fanii.

Jador are probleme de sănătate?

Jador are un program foarte încărcat în această perioadă. În ciuda faptului că își dorește să facă pe plac tuturor și să nu refuze niciun eveniment, oboseala își face simțită prezența din ce în ce mai mult, riscând, astfel, ca în viața lui să intervină anumite probleme de sănătate.

Cu doar câteva ore în urmă, artistul le-a cerut ajutor admiratorilor săi de pe Instagram, menționând că are nevoie de recomandări de medici psihiatri, pentru că este de părere că are probleme.

Chiar dacă a făcut această declarație care pare a fi destul de serioasă, artistul nu a renunțat la umorul care îl caracterizează.

„Fără caterincă, dacă știe cineva un psihiatru. Cred că sunt nebun”, a dezvăluit Jador pe rețelele de socializare, scrie wowbiz.ro.

Jador își reia studiile

Recent, Jador a făcut încă un anunț important pe rețelele de socializare. Artistul se va reapuca de studiu și va merge la Facultatea de Studii Economice din București, pentru a finaliza Masteratul. A dezvăluit că nu mai are decât o materie de făcut tot anul, iar anul viitor va da disertația.

„Am o super veste pentru voi. La anu o să fie și eu student la Academia de Studii Economice din București, la secțiunea comunicare. O să dau disertația. O să fac o singură materie tot anul. Nu am mai apucat să termin masterul că m-a luat celebritatea prin surprindere. Mai am un singur obiect.”, a dezvăluit Jador pe contul lui personal de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la droguri
0
0
nu esti nebun.esti doar t***n si prst!
0
0
Noi stiam de mult ca esti nebun. Mai iti trebuie un act.
0
0
nu mai facti toti prrostii celebri
1
0
sa imbolnavit ptr ca a mincat cacat ca se duce la facultate si ia si doctoratul
0
0
Vedeta...cea mai....replica....l a luat celebritatea prin surprindere.....
0
0
Cine este ipochimenul asta?urata rasa din India.
0
0
jadore nu este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara e doar un manelist j***s . se vede si in poza
1
0
Si eu cred ca esti di..di..di..liu!
0
0
Unde-i nouatea, toata lumea stia ca esti dus cu capul, adica coafezele care te urmaresc...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212