REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jurnalist AGRESAT de administratorii unui local: 'Se vând DROGURI'

Jurnalist AGRESAT de administratorii unui local: 'Se vând DROGURI'

Replica API 1 mai 2019 | 00:03 619

Jurnalistul Alexandru Căutiș acuză că a fost agresat în stațiunea Vama Veche de către administratorii unui local, pe care îi acuză că vând droguri. Acesta acuză și faptul că Poliția l-a luat la audieri, dar.. nu l-a dus înapoi, în Vama Veche. Dar a ales să nu depună plângere, spunându-și of-ul pe rețelele de socializare.

”Apel către doamna ministru Carmen Dan. Ce frumos, România e țara drogurilor cu sprijinul Poliției Române! MAI a cheltuit multe sute de mii de euro să depisteze colete suspecte pe malul Mării Negre. Pe de altă parte, Poliția Română nu este în stare să depisteze consumatorii de droguri periculoase din Vama Veche, deși are date despre locurile unde se prizează în public. Politia Română (vă voi da nume concrete) protejează dealerii de droguri din Vama Veche. Scriu acest text de pe treptele sediului Politiei Mangalia, unde am fost adus ca victimă a unei agresiuni a unor patroni (admnistratori de bar) unde se vând droguri. În momentul în care am spus că se vând droguri în acea locație m-au lovit. Poliția a venit în urma apelului meu la 112, m-a adus la Mangalia să dau declaratie de victimă, apoi m-a lăsat să vin pe jos în Vama Veche. Cum ar veni, orice agresat de dealerii de droguri trebuie să meargă pe jos 10 kilometri cel puțin”, a scris Căutiș pe pagina sa de Facebook.

Oamenii legii au menționat că polițiștii biroului de Poliție Vama Veche, în data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 3.45, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de persoane necunoscute, într-un local. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauza, care a relatat verbal faptul că ar fi fost agresată fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către administratorii societății comerciale în cauză. Deși nu prezența urme de violență, la fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, bărbatul refuzând consultația și transportul la spital. Acesta a fost condus la sediul Poliției Mangalia pentru audieri, însă nu a dorit să formuleze plângere penală. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt. După audieri, polițiștii din Vama Veche s-au deplasat cu operativitate la alt apel la 112, persoană în cauza rămânând la sediul Poliției Mangalia.

Totodată, o persoană a reacționat la postarea jurnalistului, spunându-i: ” Aaaa.., tu ești supărat că n-au făcut pe taximetriștii cu tine..”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nene a fost nasol si comunismu nimik de spus dar parca si vremurile astea bezmetice bramburite nu sunt mai dihai!
0
0
Nu uitati sa taiati curentul apa calda ca oricum sunteti niste imputiti si sa stati pe intuneric cu matzele ghioraite. Mai avem nevoie si de iarba Muie PSD Muie bosorogi Muie comunisti. Traisca cocaina! PARTY EVERYBODY! FUCK THE POLICE!
0
1
Comunismul a ajuns la groapa de gunoi a istoriei dar nu inainte de a-i saraci si imbeciliza pe romani in asa hal ca si-acum mai cauta prin gunoaie! Marsh la defilare bai gunoaielor cu cantec de sluga inainte si sa dea dracu sa greseasca vreunul coregrafia sau sa falseze ca lazar va mananca si lagarul va-nghite pe voi si pe familiile voastre de sclaveti borati! Intre timp noi sefii vostri ne realxam cu o liniutza si de data asta nu mai e indoita cu paracetamol. S-au ocupat securistii nostri de fraierii care au stricat cocaina! PS Ale cui credeti ca erau pachetele alea de pe plaja? PROSTILOR!
0
1
Multa ,,,m e
1
1
Ba nu va dati seama ca daca nu ar fi drogurie distribuite de noi in 2 zile i am aresta pe toti ? Ciocu mic si joc de glezne cainii latra ursul merge, cumparati cumparati si nu va mai certati luati cate o tigare pentru fiecare
0
0
Politia se fereste sa faca dosare penale. Le ia din timpul lor, petrecut la munca. Daca ala nu a depus plangere penala, politia nu face dosar penal. Asta e clar!
1
0
Sa nu credeti ca fac avere din ciorba si peste prajit ! Drogurile sunt baza de imbogatire.Sicei trei pescari in frunte cu consilierul lui peste prajit tot dupa droguri mergea in larg in aceea zi nefasta si care nu va fi uitata ,nicidecum sa arunce plasele ca doar vremea a fost anuntata de catre cei de la ANM.La arestaurantul consilierului tot drogurile erau baza profitului.Acum pestii s-au saturat !
4
0
Dar ce cauta ziaristii sa faca ordine in vama,ca nu i-a chemat nimeni!
7
3
Si ce era sa se vanda agheasma????
7
3
Corect se consuma si inainte dar exclusiv de catre protipendada, iar securistii ii pazeau si ii fereau ca si acum. Intr-adevar multi prosti pe lumea asta isi inchipuie ca a fost ceva bun in comunism. Nu a fost nimic bun pentru omul de rand decat daca ai mentalitate de sclav ori sarantoc ce se multumeste cu frimituri. Ca sa le vina mintea la cap, genul asta de oameni merita un sejur la Aiud-Gherla pe comun ca pe restrictiva ar crapa din prima. North Korea e overkill desi olteanul fudul si prost d-acolo si-a tras cu cultul tembel al personalitatii. Da n-ai cu cine-astia au sindromul Stockholm.
3
2
cautis, de ce ai sunal la 112 si nu l-ai sunat pe ozzy? sa vezi ce ii batea el...
5
2
catunul 2 mai e patria drogur ilor si de risc mare si mic, sa vina sarbatotorile si sezonul, aici e ...targ mare!
5
0
Eu am vorbit cu un politist acum 3 luni de la BCCO si iam spus ca pe strada labirint se vand etnobotanice si vad ca si acum dupa 3 luni acel individ vinde nestingherit . Politisti isi primesc partea de la cei care vand si inchid ochi .
10
1
Ce suparati erau politistii din vama veche pentru ca s a apelat la 112. Localnicii au fost instruiti sa sune la numarul lor local si nu la 112, ca sa nu se afle mai departe ce s a intamplat si ei sa o lase in coada de peste.
12
1
esti idiot, marsh in coreea de nord bineinteles MOARTE COMUNISTILOR! S-o crezi tu ca nu se consuma fraiere! Consuma numai nomenclatura nu toti parlitii rupti in fund ca tine - voi trebuia sa munciti ptr al tarii viitor luminos socialist multilaterla dezvoltat si pentru plata datoriei externe facuta de nomenclaturisti ptr lux si opulenta ce nu putea fi afisata diun cauza boului ala de oltean prost putzind a branza si balega! Hi het ca sunteti prosti si asa o sa ramaneti!
3
8
Drogurile cresc in ,nisip la malu mari.
6
0
Cand suni la 112 ti se pun niste intrebari apoi apelul e directionat catre ambulanta, descarcerare, Smurd si ce o mai fi.Cum s- a dus Smurd-ul cand victima era doar agresata fizic sau verbal? Dar nu ne mai mira cand salvarile cara betivii, drogatii, cei care deliberat recurg la aceste remedii si cand e vorba de un suferind cronic intr-o criza ti se reproseaza scurt ca sunt cazuri mai urgente. Tara lui Papura-voda.
11
0
Bravo Alex Cautis! Trebuie sa-i demascam pe dealer-ii de droguri daca politia nu face nimic! Stiu ca nu renunti asa usor, sunt convins ca tipii in cauza vor regreta ca te-au lovit! Cat despre mascaricii care au scris mai jos urat la adresa ta...lasa-i, isi vor aminti ca era bine sa faca echipa cu tine numai cand copiii lor vor veni acasa "prajiti"! Prea tarziu insa...
17
4
Am urit comunismul , dar acum regret acele vremuri ! Exista respect ,bun simt siguanta zilei de maine cit si cea fizica ,acum totul e un haos generalizat care ne arunca in prapastie !
20
3
Problema e veche doar cu droguri se atrag turistii pe litoralul romanesc .im Mamaia aceiasi problema se poate conduce beat .drogat POLITIA nu opreste pe nimeni .Iar drogurile se vand cum se vindeau semintele pe vremuri .la vedere fara nici o grija
14
2
Ce jurnalist de rahat..la 03.45 el culegea "infirmatii" rupt in gura in vama veche, a mai si pus in alerte 2 institutii, poate smurd-ul la ora aia avea alta solicitare mai serioasa...stiere de rahat, jurnalisti la fel facuti cu "gramada" la "fara frecventa"
9
9
Saracul Cautis a descoperit ca se vand droguri in vama si s-a dus sa reclame la politisti.Domnule Cautis drogurile alea au fost aduse de valurile mari.
8
10
Ziaristul lui peste, cu butoane la GSP!
8
10
Bai cautis un dobitoc mai mare ca tine n am vazut. Cat de prost sa fii ca sa nu te duca politistii inapoi, sa te lase de izbeliste ca pe un ca cat in sant
9
14
nu-mi vine sa cred ce a ajuns tara asta, inainte de 1989 NIMENI nu consuma droguri, acum Romania e patria drogurilor, drogurile pica din cer direct pe plaja ........... cate si mai cate..............
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212