REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

A.F. 17 decembrie 2023 | 00:00 334

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că este absolut inacceptabil ca cetăţenii români trebuie să devină turnători şi să spună cine şi ce evaziune fiscală face sau nu face și că nu se poate trece aşa ceva prin Guvern și prin Parlament. În sfârșit cineva cu scaun la cap. Turnătoria se face între voi, politicienii, corect?

Kelemen Hunor

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hunor are dreptate. O mare parte din romani au meteahna turnatoriei,placerea de a face rau cuiva chiar si doar din amuzament. Nu e vorba de a denunta pe cineva periculos cu adevarat,ci pur si simplu de a baga in belele pe cineva care nu-i e simpatic turnatorului,din razbunare ca nu a facut ce i s-a propus,ca alte alea. Ce gaunos trebuie sa fie mentalul celor ce initiaza astfel de propuneri legislative! Tara se scufunda in saracie si rautate,nu mai e nevoie de bolovani legati de gat!
3
0
Inadmisibil asa ceva, cum sa gândești ca ar putea fi posibil una ca asta. Ia începeți voi cu drogații speciali, prieteni cu interlopii, acește jigodii ca re au depus un jurământ, de ce l au încălcat, singuri fac legi pentru ei. Începeți cu ei. Voi știți foarte bine, chiar ii și cunoașteți pe acești evazioniști, pe care convins sunt ca ii avertizați. Sunteți atât de meschin încât ați fi capabili sa înrăiți oamenii. Jegurilor, cedați funcțiile dacă sunteți depășiți, renantati un an de zile la salarii, aveți de unde. Întrebați rectorii universităților, universități ce nu acced în top 1000 mondial, de unde au atâtea pensii? Nu va este rușine, tot la amărâtul de rand apelați?
2
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
4
0
Asta e mai destept si mai educat decat Ciolacu, Ciuca, Rares Bogdan, Simion, Barna, Drula, etc. la un loc. Pacat ca e marioneta Budapestei.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108