REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Kelemen Hunor îi dă peste nas Vioricăi Dăncilă: OUG privind alegerea președinților de CJ, o greșeală

Kelemen Hunor îi dă peste nas Vioricăi Dăncilă: OUG privind alegerea președinților de CJ, o greșeală

Replica API 6 iunie 2019 | 01:07 457

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi cu privire la OUG referitoare la alegerea preşedinţilor de Consilii judeţene prin vot uninominal că este "o greşeală", iar Uniunea nu susţine această modificare, urmând să se pronunţe împotriva actului normativ când va ajunge în Parlament, conform Agerpres.

"Este o greşeală. Noi nu am susţinut, nu susţinem. Când va ajunge în Parlament vom vota împotrivă. Nu este ok", a spus Kelemen Hunor, la Palatul Cotroceni, după consultările delegaţiei UDMR cu preşedintele Klaus Iohannis, întrebat cu privire la această OUG.

Guvernul a adoptat luni o ordonanţă de urgenţă care prevede alegerea preşedinţilor de Consiliu judeţean prin vot direct de către cetăţeni.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce este greseala cand de fapt este o chestie buna da bozgorii sunt mai multi in judet castiga,daca moldovenii sunt mai multi castiga ei
0
0
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Dar criminalii care-au pus la cale lovitura de stat, hoti si atunci, ca si acum, dar care nu-si puteau etala averile frauduloase, l-au executat. NU POPORUL! POPORUL ATUNCI CA SI ACUM A FOST DEZINFORMAT, MINTIT, MANIPULAT. Cam ce vedem noi ca se intampla la latrina 3 acum.
4
0
Care era argumentul ca nu sunt de acord? O afirmatie sau o negare contine argumente ,mai ales in zona politicului.
1
0
Din pacate nici PSD si nici castigatorii alegerilor recente nu inteleg ca maghiarii astia din Romania sunt tradatori ascunsi. O sa priceapa cand or solicita pasaport pentru zone din Transilvania trecute ca unguresti.
3
0
Se oftica ungurii, sa o ia la cioc
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108