REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Kevin Spacey revine pe marele ecran în filmul italian „L'uomo che disegno Dio“

Kevin Spacey revine pe marele ecran în filmul italian „L'uomo che disegno Dio“

Replica API 4 iunie 2021 | 00:00 912

Actorul american Kevin Spacey - a cărui carieră a fost grav afectată în 2017 în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală în Statele Unite - revine pe marile ecrane odată cu lansarea miercuri a unei noi producţii la Torino (nordul Italiei), relatează AFP, citată de Agerpres.

Kevin Spacey

Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar, va avea un rol secundar în acest lungmetraj regizat de italianul Franco Nero, care joacă şi rolul principal, se arată într-un comunicat care subliniază "marea revenire în cinema" a actorului american.

Filmul intitulat "L'uomo che disegno Dio" spune povestea unui bătrân singuratic şi orb, care posedă darul de a desena în cărbune portretul oricărei persoane la auzul vocii sale. Secretul său va fi dezvăluit într-o emisiune de televiziune care îl va face celebru, cu partea sa de gelozii, precum o falsă acuzaţie de pedofilie lansată de unul dintre elevii săi.

Kevin Spacey va juca rolul unui detectiv care investighează cazul, "dispus să facă orice pentru a-i creşte notorietatea", se arată în prezentarea filmului care dispune de un buget de 1,5 milioane de euro.

Valul de acuzaţii care a afectat grav cariera lui Kevin Spacey la sfârşitul anului 2017 a corespuns cu apariţia mişcării #MeToo. Concediat din serialul "House of Cards", în care juca rolul unui politician fără scrupule, el a fost scos şi din distribuţia filmului regizat de Ridley Scott, "All the Money in the World".

Ultima sa apariţie într-un film datează din 2018, odată cu lansarea producţiei "Billionaire Boys Club".

Acuzaţiile de agresiune sexuală şi atentat la pudoare formulate împotriva actorului au fost abandonate în iulie 2019 în statul american Massachusetts.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un pe do fil nenorocit sper sa nu mai faca decat o pedeapsa mare de tot pt legaturi pe care le avea cu Ep ste in si Ma x well si cu ce se stie ca a fost dat afara de pe ins ula pe d o fi liei Lt. St. James de catre ceilalti nenorociti pt ca era prea brutal cu ba ie te ii pe care-i vi o la
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212