REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Klaus Iohannis în vizită în SUA cu un avion de lux

Klaus Iohannis în vizită în SUA cu un avion de lux

Georgiana BOGLEA 8 mai 2024 | 00:00 843

Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA. Președintele a folosit același avion de lux cu care a mai fost anul trecut în Africa și Coreea de Sud.

Klaus Iohannis in vizita in SUA cu un avion de lux

Președintele României va efectua o vizită oficială în Statele Unite începând cu 6 mai 2024, potrivit informațiilor neoficiale, susține BoardingPass, site de informații despre aviație.

„Iohannis își va începe călătoria luni, nu de la București, și va zbura, probabil, spre Washington DC cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg”, mai arată cursa citată.

Potrivit sursei citate, ”avionul va fi același cu care președintele țării a mai zburat în anul 2023 în deplasările oficiale din Emiratele Arabe Unite (martie 2023) și în "turneul african" din Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal (noiembrie 2023), dar și în aprilie 2024 în Coreea de Sud”.

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premirul "Distinguished International Leadership" pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul instituţiei. Ceremonia va avea loc la Washington pe 8 mai.

Ceremonia acordării premiilor Consiliului Atlantic 2024, denumite de mass-media "Oscarurile Washingtonului", va avea loc în cadrul unui dineu cu vedete la Waldorf Astoria, pe 8 mai, la Washington, DC. Stephen J. Hadley, preşedinte al Consiliului Consultativ Internaţional al Consiliului Atlantic şi fost consilier pentru securitate naţională al SUA, îl va prezenta pe preşedintele Iohannis şi îi va înmâna premiul.

Alături de preşedintele României, vor fi premiaţi secretarul comerţului din SUA, Gina Raimondo, comandantul suprem aliat în Europa (SACEUR), comandantul Comandamentului european al SUA, generalul Christopher G. Cavoli, şi actriţa şi producătoarea malaeziană de origine chineză premiată cu Oscar Michelle Yeoh, ambasadoare a bunăvoinţei a Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) şi membră a Comitetului Olimpic Internaţional, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va ti ...gadilat,doneaza tot, promite tara, poporul ,muntii ,ogorul ,numai sa obtina si el ceva !
2
0
Dar pt.ce este premiat,doar pt.ca a executat ordinele amaricanilor,ca pt.romani nu a facut absolut nimic?!RUSINE!!
2
0
Cel mai tare cocalar. Ramane in istorie asa. Interesant va fi ca,dupa ce individul va fi inlocuit,cei care saruta adanc,cu limba pana in colon fuduletul profului ajuns presedinte,vor schinba bucile. Trec la alt meniu,inclusiv cu sistemul de propaganda. De partea numita gloata,nu zic nimic. Astia se perpetueaza in ziceri , comportament si nivel de dezvoltare umana, in zona gloatelor evului mediu.
2
0
Aveam aeronava. Aveam presedinte. Acum inchiriem aeronava ca sa se deplaseze un ficus.
5
0
ma gandesc ca ii mai facem si cadou si vila pe care o renoveaza cu 9 milioane de euro, pensia speciala de primar si cea de presedinte ma apuca depresia
6
0
ne sfideaza in continuare. Sa ma.kak in premiu lui de sugaci de la americani. Tot cel mai p***t/incult presedinte al Romaniei ai sa ramai
12
0
Hai siktir
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468