REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Klaus Iohannis pregătește campania de vaccinare: discuții cu specialiștii de la Institutul Clinic Fundeni

Klaus Iohannis pregătește campania de vaccinare: discuții cu specialiștii de la Institutul Clinic Fundeni

Replica API 23 noiembrie 2020 | 21:49 1358

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat duminică Institutul Clinic Fundeni, iar la final a susţinut declaraţii de presă, scrie stiripesurse.ro

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, duminică, la ora 09.30, preşedintele Klaus Iohannis a facut o vizită la Institutul Clinic Fundeni.

La finalul vizitei, şeful statului a facut o declaraţie de presă.

Vizita a venit în contextul în care preşedintele a avut recent mai multe întruniri cu specialişti din domeniul medical pe tema Strategiei naţionale pentru vaccinarea anti-Covid, iar pentru luni a convocat o nouă întrunire, dar şi în contextul în care a invocat recent necesitatea reformei în sănătate, discuţie relansată în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, soldat cu 12 victime şi cu rănirea gravă a unui medic.

”În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi, ca atare, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta, am convocat o întâlnire, o şedinţă, pentru luni, şedinţă la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi ministrul Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională”, a anunţat şeful statului.

În aprilie 2019 preşedintele a acordat Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului Clinic Fundeni Bucureşti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai usor este sa trancanesti.Daca esti si pe salariu mare pentru asta,e chiar vesel.
1
0
klaudi sune la lume ca ii tineti inchisi pentru bani de la ue zi adevarul daca ai sange in tine .. lasa ne cu covid in plm ca nu e ce spuneti voi !
2
0
Iohanis Institutul si Spitalul Fundeni se ocupa de bolile cele mai grave in frunte cu cancerul nu cu virusii. Mai fa o vizita in alta parte eventual la Spitalul 9 ala cu nebunii.
3
0
Carantina si vaccinuri UCIGASE!
5
1
Pai tu il compari pe sasul asta prostalau cu Hitler? Ala a creeat 5 milioane de locuri de munca in 2 ani. Klaus nu stie decat sa ne vanda la straini
15
0
Hitler a facut experenta medicala pe poporu German.
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272