REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

La TERASA CHARM din COSTINEȘTI se face EVAZIUNE FISCALĂ

La TERASA CHARM din COSTINEȘTI se face EVAZIUNE FISCALĂ

Replica API 29 iulie 2021 | 00:25 42452

ACUZAȚII:

ACUZAȚII:

Constantin Mitreanca, un cunoscut afacerist de la malul mării, ce a dezvoltat mai multe baruri, terase și restaurante pe litoral. Totodată, potrivit informațiilor noastre, el a lucrat în cadrul Apele Române până acum vreo 5 ani. Turiștii ce i-au trecut pragul terasei pe care o deține în Costinești, și anume Terasa Charm, aduc un val de acuzații societății. Prețuri exagerate, calitate mai deloc, bonuri fiscale lipsă sar și multe altele despre care puteți citi în rândurile de mai jos.

Turiștii ce au trecut pragul locației deținută de Constantin Mitreanca, Terasa Charm, aduc un val de acuzații atât conducerii cât și angajaților. Raportul dintre calitate-preț lasă de dorit, angajații nu au chef de muncă, iar pentru șezlongurile de pe plajă, deținute de Charm nici vorbă de bon fiscal. „Niciodată, dar niciodată să nu mâncați la restaurantul Charm, situat la malul mării. Prețuri exagerat de mari pentru mâncarea și băuturile alese. Limonada cu căpșuni avea un gust de praf, de sintetic, parcă era sirop îndoit cu apă. Șnițelul, cartofii și salata, toate mediocre. Spaghetele au fost bunicele. Papanașii acoperiți de o dulceață falsă. Cei mai buni papanași, mâncați dpdv. al raportului preț-calitate, i-am găsit la DVG. Am făcut rost de meniu doar pentru că am avut tupeul să-l strig pe ospătar, că altfel eram invizibili. Am cerut inițial pizza, "nu se mai face pizza noaptea, nici ciorbă, doar felul 2 și desert". Un fresh de grapefruit nu s-a putut realiza din cauză că "băiatul nu mai stă să stoarcă", iar timpii de așteptare sunt extrem de mari. Acestea fiind spuse, evitați restaurantul Charm”, a declarat o turistă.

Bonul fiscal, inexistent

„Vreau să vă atrag atenția despre ilegalitățile constatate în sejurul petrecut în stațiunea Costinești între 16.07-25.07 2021 la plaja terasei Charm. În primele două zile plaja era liberă pentru cei cu cearșafuri, prosoape, etc. Din a treia zi, peste noapte, au apărut șezlonguri lipite unul de altul fără respectarea distanței de 2 metri între ele și 5 metri față de apă; fără respectarea normelor de combaterea răspândirii Covid-19; fără panouri de informare, fără prețuri afișate, fără să emite bon fiscal pe șezlonguri și saltele închiriate. La cererea bonului fiscal angajații societății care dau în chirie șezlongurile au răspuns că vin cu bon fiscal mai târziu, care nu s-a întâmplat nici atunci nici în următoarele zile”, ne-a declarat A.C., turist în Costinești.

Cine este Constantin Mitreanca

Constantin Mitrenca este asociat unic și administrator la SC Mitcos Art SRL, cu domeniul de activitate: baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. Firma în cauză are mai multe puncte de lucru, inclusiv municipiul Constanța, Mangalia, Olimp, Costinești, dar și pe sectoare pe plajă.

Mitrenca mai este asociat și la Elimar Litoral SRL (98%), alături de Gheorghe Mitrenca (2%). Printre afacerile sale se află și Terasa Charm din Costinești, imobil achiziționat în 2014 și reabilitat.

Terasa Charm a rămas fără autorizație de construire

Într-un articol anterior vă aduceam la cunoștință că magistrații Curții de Apel Constanța au respins apelul în dosarul terasei Charm din Costinești. Instanța de fond anulase autorizația de construire (fiind vorba de lucrările de extindere), iar acum decizia a rămas definitivă. Precizăm că, în speța de față, se sesizase și prefectul județului Constanța. Totul a plecat de la un control, efectuat în urma unor reabilitări și extinderi ale localului. Atunci, Mitrenca a demarat procedura de intrare în legalitate, a obținut certificat de urbanism, dar și autorizație de construire de la Primăria Costinești, însă, la plângerea unui vecin, s-a sesizat și prefectul, iar instanța de fond a anulat autorizația de construire.

Citește și:

Un fost ANGAJAT la APELE ROMÂNE și-a RIDICAT ILEGAL terasă în Costinești

TERASA CHARM din COSTINEȘTI a rămas FĂRĂ AUTORIZAȚIE de CONSTRUIRE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU MAI SPUNETI MINCIUNI, MINCINOSILOR! SUNTETI NISTE NERUSINATI!
1
0
Si la pens Sandra, pe str Garii se face bani negri din inchiriere !
7
2
Asta de la Ovidiu
10
1
si eu care credeam ca celelalte spelunci imputite de interlopi cu droguri si taraturi fac totul legal...
15
2
Ce mecla de polaris salubrizare are asta cre ca a platit la voi sa apara si el
15
0
La Breeze si la Nuba chiar si la Loft nu se face evaziune si nici trafic de nimic.Sunt doar unii care ar treb sa fie la puscarie dar stau liberi pe banii vostri,ca doar aici s-au imbogatit in timp ce v-au sabotat afacerile si au facut trafic de infulenta si interes.
10
2
La toate terasele este evaziune, de ce vorbiti numai asta
18
0
Te-a batut gramatica ? Habar nu ai sa scrii.
14
0
te sifoneaza balani peste tot nasi primarului
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108