REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Laurențiu Bădescu

Laurențiu Bădescu

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 1283

Laurențiu Bădescu, șeful Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la ședința de Colegiu Prefectural:

La ședință am venit

Și de măști eu am vorbit

Că le achiziționăm acum

La un preț deloc mai bun!

Pe colegi i-am instruit

Directive au primit!

Suntem bine, nu e teamă,

Corona n-o bag în seamă!

Hopa, uite-un smart mobil

L-aș butona ca un copil

Am emailuri și mesaje

Nino, nino prin pasaje!

Apoi la treabă, repejor

Că la SAJ este omor

Sună lumea cam non stop

La apeluri suntem în top.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e treaba cu ce si cat a furat Popescu? Ce tot aruncati in fata ce nu face Cealera? E rusinos sa '' muncesti'' asa! Asta nu e munca e hotie! La cabinet reteta primesti de la asistenta! La Midia niciodata nu stii cine lucreaza de fapt. La ambulanta ea lucreaza doar noaptea ca asa trebuie sa aibe omu nevoie de medic doar noaptea iar cand e mare instructoare isi face situatiile de la cabinet lucrand pe laptop in vazul tuturor alora pe care ii cred prosti. Badescu in timpul programului de manager ba e la cabinet sunt pacienti care pot confirma ba o duce pe ficasa la scoala exista martori.
24
5
Voi nu va auziti? Ce e rusinos sa muncesti? Voi pentru Popescu care a furat pe rupte, pentru ca erau vremuri de furat si a umflat toate cheltuielile sajului de zeci de ori aveti admiratie? Pentru figurantul de Cealera care in viata lui nu a facut nimic dar are timp sa stea la barfe prin curte si dormitoare? Ce mi-as dori sa ajunga Ionut manager pentru ca asta meritati.
3
23
Cunoastem textele! Mai schimba placa ca te dai de gol! Daca stai in spatele telefonului poti sa il intorci cu fata. Iti arata Laur cum ca el stie! Voi chiar nu realizati ca sunteti de tot ''... '' si nu din cel turcesc?Credeti ca din respect si admiratie faceti subiectul celor mai jalnice stiri si celor mai dure comentarii? Nu e clar ca sunteti de rasul tuturor si voi tineti capu sus precum curvele? Sunteti primii care citesc si comenteaza tot ce se scrie! Lasi sunt aia care fabricau povesti cu manifeste aruncate prin curte!Nu au viata personala aia care muncesc in 3 locuri ca sa stranga banu.
26
0
Eu vreau doar sa ii dau la muitz colegului lui de banca pe nume Balanescu
28
4
Ce va place sa comentati ca niste lasi din spatele telefoanelor! Domnul Doctor este un om, medic, extraordinar! CU un suflet mare si prompt la nevoile oamenilor. iar sotia, pe masura sotului, o doamna si un medic fantastic, inteleapta si mereu pe teren. Sunt convinsa ca voi, astia care serviti "..." pe aici aveti o viata distrusa, si atunci, stati si scrieti tampenii pe aici! Mi-e mila de voi!
8
34
Asta trebuie bagat in carantina pe viata pentru ca e un dezastru si are puterea sa contamineze si pe altii. Pentru ce isi mai poarta hoitu pe la sedinte ca oricum nu e bun de nimic. El nu vrea decat functie si bani. Poate il ajuta cineva sa ajunga primar la Navodari. Este visul vietii lui si are si pusculita pregatita. Pe nevasta o lasa pe scaunul lui din ambulanta si toata lumea e fericita. Asta e soarta unei tari intregi. Paranoici bolnavi cu functii!
37
7
Ce fata de prost are!!!
35
6
Foaie verde si-o lauta, Laurentiu e pe duca, N-are masti n-are vaccin, Este-amar ca un pelin, Locul lui in asta vara, Este pe deplin afara !
40
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108