REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lia Olguţa Vasilescu îl AVERTIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: 'Îl asigur că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare'

Lia Olguţa Vasilescu îl AVERTIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: 'Îl asigur că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare'

Replica API 5 martie 2019 | 08:28 406

Lia Olguţa Vasilescu a declarat luni că, în calitate de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific al premierului pe transporturi, va fi "foarte vizibilă în perioada următoare", conform stiripesurse.ro.

"Din postura de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific pe transporturi, ceea ce dumnealui (Klaus Iohannis - n.r.) nu şi-a dorit sub nicio formă să ajung acolo (la conducerea Ministerului Transporturilor - n.r.), îl asigur pe domnul Klaus Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare", a spus Lia Olguţa Vasilescu la Parlament.

Întrebată dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a făcut un bine prin faptul că a refuzat de mai multe ori numirea sa în funcţia de ministru al Transporturilor, ea a răspuns: "Nu cred că s-a gândit la persoana mea sincer când a făcut asta, cred că s-a gândit doar la campania lui electorală".

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că în următoarea perioadă va ocupa funcţiile de consilier onorific pe transporturi al premierului Viorica Dăncilă, purtător de cuvânt al PSD, secretar al Camerei Deputaţilor.

Ea a explicat, în legătură cu preluarea funcţiei de purtător de cuvânt al PSD, că a avut o discuţie cu conducerea partidului. "Am avut o discuţie înainte. Eu am şi spus-o că în momentul în care nu mai am presiunea actului de guvernare, în sensul că am de condus un minister, care este suficient de greu, vreau să mă implic mai mult în viaţa de partid", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cate puli a inghitit nevata-ta , poti s-o dai la rabla ....sa-ti iei una noua !
0
3
asta este tiganca. tupeu grupa mare. Pacat de tarisoara asta. Rad si curcile de noi cu asa caricaturi de politicieni.
3
1
..........................
6
1
Curva ordinara
6
2
Cei din gruparea rezist sunt drogatii de la gara din pasaj!
3
10
Avand in vedere ca tarfa asta proasta s-a facut cat o vaca este si normal sa fie vizibila!
8
2
Da ma prostule ai dreptate nu -a putut sa doarma aseara Johanis din cauza ciocanitoarei Woody.
8
1
Ha,ha,ha ! Pentru Iohannis este vizibil doar ce vrea el sa vada,iar daca nu vede isi inchipuie ca vede si spune tuturor ca e adevarat. Pe Iohannis nu-l impresioneaza decat ce poate sa-l faca sa se simta bine. Romanii si Romania,inclusiv pupatorii lui in cur ,nu conteaza. Nu stiu ce se tot strofoaca unii si altii sa-l crediteze ca om. E un ceva cu aspect uman,dar fara empatie,fara suflet,cinic si detasat complet de tot ce tine de umanitate,ca un utilaj mecanic.
2
8
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
8
0
din curve de moro , ce puteau iesi ? niste retardati cu cap de filipinez si picioare de vietnamez . Muistilor , va vindeti nevestele pe un coniac si un pachet de tigari si apoi le pupati adanc sa mai simtiti si voi gustul pulii ! curve , curve ,dar cretine mame ati avut !
1
8
Scroafo ! Te asteapta Vadim in mormant pe tine si Dragnea. Voi ati distrus tara
10
2
Va fi vizibila sub birourile PSDului!
16
3
ma mancatori de cacat diversionistio hastagistii daca-i onorific de la sine este fara bani nu va mananca bani nimeni mancatori de cacat
1
15
De ce guvernul avea nevoie de acest post de onorific ? Ce face Olguta pe acest post ?--ia niste bani --sa le fie rusine !
15
1
O sa fi vizibila pana ....nu mult !! Va fi vizibila pana la alegerile care se tot apropie si dupa , astea .... a fost !?
14
1
Nu ameninta ma pensionare incearca sa isi convinga sefu ca a facut o alegere buna.Problema e ca daca tipi ca o tata nu convingi pe nimeni dar proasta crede altceva.Traba ei.
8
2
pe cine ameninti tu curvo?, ti-ai vazut sacii in caruta- ce faci tu ptr 20000 lei lunar net iar amantul tau europarlamentar- curvelor, asteptati data de 26 mai. Curvo de ce mi-ai micsorat pensia, cand mi-a fost taiata temporar o duceam mumlt, mult mai bine decat acum- ai dat doi lei si ai luat zece inapoi
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212