REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Listă cu surprize pentru Consiliul Local Constanţa, din partea USR; Stelian Ion, candidatul pentru primărie

Listă cu surprize pentru Consiliul Local Constanţa, din partea USR; Stelian Ion, candidatul pentru primărie

Replica API 7 octombrie 2019 | 01:00 1762

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidat al USR pentru alegerile locale din Constanța, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de USR Constanța.

În cadrul aceluiaşi comunicat, este făcută publică şi lista de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Constan, după cum urmează:

1. Caragheorghe Dumitru

2. Negoi Remus

3. Cocargeanu Florin

4. Garip Mirela

5. Ochiuleț Mihai

6. Mănăilă Anca

7. Iacob Cătălin

8. Popescu Cristiana

9. Cheosea Dima

10. Badea Cerasela

11. Lazăr Gilda

12. Popa Daniel

13. Paris Dumitru

14. Dordea Andrada

15. Peniu Gabriel

16. Bordeianu Elena

17. Muctat Serdin

18. Grecu Gheorghe

19. Cîrjaliu Diana

20. Bunghez Adriana

21. Timofte Loredana

22. Leonida Ramona

23. Șerban George

24. Fustașu Mircea

25. Malciu Ioan

26. Focșa Ciprian

27. Ghițescu Cristian

28. Mirea Cristian

29. Gima Stelian

30. Buga Ciprian

31. Irimia Dănuț

32. Șamata Dumitru

De remarcat că între cei înscrişi pe lista de candidaţi ai USR Constanţa pentru Consiliul Local se numărăr şi persoane cunoscute opiniei publice: spre exemplu, Diana Cîrjaliu, fosta şefă de la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare, care a demisionat cu puţin timp înainte de aceste alegeri de la USR; Ramona Leonida, fost lider al ONG-urilor constănţene şi organizator de evenimente (postură din care a colaborat şi cu Primăria Constanţa) etc.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-a pufnit rasul cand am citit ce ati scris... Dar totusi, de ce tocmai Stejaru de Tulcea?..
2
0
iesiti la vot, nu conteaza ce hoti alageti
4
0
gima, samata, caraplm... la revedere - nu votez albanezi.
9
0
Manaila Anca este Neagoe Anca, fiica fostului primar al Constantei, Neagoe Corneliu. Este o tipa in regula. Cam plina de aere in tinerete, dar OK acum. Despre ceilalti... cam multe nume de machedoni, nu-i asa?
8
4
Sa imi bag pula in replica psd ista
3
0
Toti tampitii comenteaza!!! inclusiv eu!
3
1
Cred ca ati publicat din greseala o lista cu locuitorii comunei Stejaru de Tulcea?
16
0
Sper sa reusiti sa schimbati ceva. Ma uit totusi la lista si nu stiu pe nimeni care sa se fi facut remarcat cu ceva deosebit, cu o singura exceptie. O doamna care si-a dat demisia dintrun post inalt pentru ca nu a mai suportat minciunile din sistem. Pacat ca nu este pe locuri eligibile desi ar fi meritat cu prisosinta. Pacat!
8
2
Citind comentariile la acest articol ce vedem? Ca e disperare mare intre lichelele care au distrus orasul timp de 20 de ani. Acesti candidati nu au legatura nici cu machedonimea si nici cu mazare, sa fie clar. Astea sunt tactici folosite de postacii psd ca sa induca lumea in eroare. Le este frica, de aia
11
3
Asta este adevararul spirit, ai dreptate! Sa iesim la vot si sa nu mai plangem unii pe umarul celorlalti! Sa votam pe cine avem noi chef, dar trebuie sa votam, altfel, toate lamentarile de dupa vot nu fac nici macar doi bani! IESITI LA VOT!!!
7
1
Iesiti naibi la vot si nu mai latrati degeaba..invatati sa va exercitati un drept castigat nu sa va hotarasca soarta niste pomanagii cu un bon de 50lei si gratuitate r.a.t.c Oare cati din comentaci ati votat in 2016?
8
1
mooie makidonilor nespalati analfabeti ciorditori. la pucarie toata lista de useristi. USR egal MAKIDONIME NESPALATA
11
4
Fagadau poate sa doarma linistit. Cu lansarea candidaturii lui Stelian Ion, realegerea lui e sigura. Dupa ce isi va face treaba si il va lansa pe Fagadau in al doilea mandat, Stelica va da bineinteles vina pe PNL si se va intoarce acolo unde ii place mai mult - la ProTV
2
4
Mastile nu va vor ajuta,nume dubioase in lista. Nu exista oameni de care sa scoata orasul din mizeria asta ?
4
2
Ion Stelian asta nu este nepotul avocatei lui Mazare, Focsa? Si nu lucra cu matusa lui si lua bani de pe la toate institutiile conduse de Mazare? Ce naiba, candideaza iar Mazare? Sau isi regleaza din puscarie treburile ca sa nu mai afle nimeni niciodata ce praduiala a fost in Primarie?
7
4
Ion Stelian avocatul lui Mazare in dosarele de coruptie a luat bani din banii furati de Mazare si a fost sia vocat pina in 2016 al RAEDPP regia primarului ce dadea pe spagi terenuri,vile si magazine mafiei.Unde e DNA?
8
4
rusine!nici un grec, nici un turc, nici un tatar!Sa va voteze machidoniu ca doar din astia aveti in lista. A nu stiu cata dezamagire!
13
7
Oameni noi.Actualul consiliu local a aratat in 4 ani incompetenta Psd
5
7
numai nulitati, fara nimic in CV si cu gura mare. Unii din ei nici nu stiu sa isi faca un CV. Asta inteleg ei meritocratia, daca sponsorizezi si lipesti afise..ai merita. Nu conteaza pregatirea. Iacob ala fiu de patron, Anca Manaila e fiicasa lui Neagoe fostu primar, Caragheorghe pilosul care a muncit la aeroport, Ochiulet tenis man, Cocargeanu stiutorul de nimic. Numai machedoni pilosi gata de ciolan sunt aici. Nu va veni vreo schimbare. s au si batut la alegerile lor interne, va dati seama ce foame e...
18
3
Mazare e in tot si in toate. E un spirit e un stil. Viata irosita aici in Romania. N-am plecat cand trebuia acum suport umilintele parvenitor si coruptilor pe care-i tot votam periodic cand pe unii cand pe altii.
8
1
Adica candideaza sleahta lui Mazare..... cocargeanu.... ti ai dracu.... nu ne mai facem bine.... vai mama noastra!!!!!
11
1
Malciu, tacs-su ciorditor de fier vechi. Gima, a scumbat macazul, fost agent de vanzari. Irimia, sageata, masa angajata la primarie si beneficiara de terenuri chipurile revendicate. Hai ca viitorul suna la fel!
12
0
Mache peste tot , caragheorghe ala e fost bisnitar de masini, acum e dealer vw, alalalt cu ong ul e omul lui mazare, facea evenimentele pentru primaria constanta. El stelian ion e omul lui masare. Ne am lamurit cu usr ul, doar nulitati si bisnitari , oameni care au supt de la mazare
23
4
Dupa ce a fost avocatul lui Maxare, Steluca vrea sa fie in locul lui Mazare!
16
4
Partidul lui a votat in contra cam la orice la consilii. Si la bune si la rele. Asa ca... Discutabil. Plus de asta inca nu stie clar si tehnic ce trebuie indiferent de interesele partidelor , orasului constanta si cetatenilor lui. Poate i-o fi spus mazare in trecut cate ceva...
9
3
Toti trogloditii vor primar. Mai astept, poate o candida si un om serios.
13
7
Bravo, gata cu obositul de Fagadau la primarie
13
9
Asta e hotul hotilor. Adica fura si de la hoti nu doar de la cinstiti. Il tradeaza fata ca e sifon.
12
8
Cum ne alegem mereu tot felul de obositi pe scaunul de Primar? Juristi, economisti, a fost chiar si un medic. Orice, in afara de constructor, urbanist, architect, inginer de drumuri etc. Pe urma ne miram ca fac numai aranjamente si orasul arata cum arata.
16
5
baietii cu ochii albastri sunt acum baietii cu ochelari
15
9
este mai bun decat un pesedist hot si puturos!
24
11
Sa-mi bag pula-n mortii lor, mortii tuturor. Si lu Stelian Ion, si lu Fagadau, si lu Chitac, si in toti mortii vostri de jeguri hoti javre ordinare.
14
8
un avocat. Sa avem incredere?... In orice caz cu orasul asta trebuie facut ceva! Actualul primar s-a apucat foarte tarziu de treaba...
11
11
Iese papagalul asta la anul si la multi ani!
18
19
Foarte bine, poate scapam de neputinciosi
20
14
Pai e mai prost ca Fagadau!
27
19
Iar o sa castige Fagadau!
22
28

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272