REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Lora, dezvăluiri despre nunta cu Ionuț Ghenu

Lora, dezvăluiri despre nunta cu Ionuț Ghenu

Replica API 7 iunie 2021 | 20:34 1237

Lora a acceptat să ofere un interviu plin cu întrebări care de care mai “picante” la care fanii așteaptă de multă vreme răspunsuri. La un moment dat, artista a făcut dezvăluiri despre nunta cu Ionuț Ghenu. Povestea lor de iubire a început în urmă cu cinci ani și relația lor s-a maturizat foarte frumos.

Lora și Ionuț Ghenu nu au ales data nunții

În vârstă de 38 de ani, Laura Petrescu, așa cum se numește în buletin cântăreața, a mărturisit că, deși, a avut discuții despre nuntă cu Ionuț Ghenu, ei nu se grăbesc să își unească destinele. Astfel… data exactă a fericitului eveniment nu a fost fixată; a fost cerută de soție de două ori de partenerul ei de viață.

“Se va întâmpla cu siguranţă, însă, nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a declarat artista în cadrul unui interviu oferit pentru publicația okmagazine.ro.

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, despre care a spus într-un interviu că a fost un bărbat agresiv în timpul mariajului; ei au semnat actele de divorț în octombrie 2014.

Lora, declarații despre primul copil

Despre momentul în care va deveni mămică, îndrăgita prezentatoare de la “Vorbește Lumea” a dezvăluit: “Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac.

Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi”.

Pe lângă cariera din televiziune și muzică, Lora mai are și alte visuri la care “construiește” ca să le vadă împlinite: deschiderea unei afaceri împreună cu fratele ei și ridicarea unei case… până atunci, blonda și logodnicul său cautî terenul. În urmă cu doi ani, cântăreața și-a lansat propria linie de cosmetice – una dintre cremele de față este făcută după rețeta mamei sale, fostă farmacistă, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
duamna ghena hehe
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272