REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Loredana Chivu, cerută în căsătorie cu un inel de 87.000 de euro

Loredana Chivu, cerută în căsătorie cu un inel de 87.000 de euro

Valentina CAMARA 17 ianuarie 2023 | 00:00 1557

Loredana Chivu știe cum să se facă văzută și auzită! Deși ziua ei de naștere a fost în urmă cu mai bine de o săptămână, blondina de-abia seara trecută a reușit să-și organizeze o petrecere ca la carte. Și ce petrecere! Una de pomină, care s-a lăsat cu o cerere în căsătorie.

Da, ați auzit bine! Loredana Chivu urmează să ajungă la altar! Iubitul care îi face numeroase cadouri scumpe, cu sau fără ocazii, a cerut-o de nevastă. Pentru că știe că blondina nu este ușor de impresionat, nu s-a zgârcit nici în privința inelului: a mers într-o bijuterie scumpă și a ales un inel de logodnă ce valorează nici mai mult, nici mai puțin de 87.000 de euro! Plin de diamante, inelul a cucerit-o pe loc pe Loredana Chivu, care l-a etalat pe toată durata petrecerii, dar și pe Instagram, acolo unde a postat numeroase clipuri video.

Loredana Chivu, în centrul atenției la petrecerea de ziua ei

Blondina a pus la cale o petrecere de pomină. A luat cei mai căutați maneliști, printre care s-a numărat și celebrul Adi Minune, a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, decoltată, decupată și toate cele, astfel ca formele ei să-i rămână la vedere, s-a coafat la Bassam și a ales un coc lejer, cu șuvițele lăsate pe față, un machiaj strident, în stilul său caracteristic și a fost gata de petrecere.

Deși a vrut să-și țină relația ascunsă de ochii curioșilor, iubitul ei i-a făcut cea mai mare surpriză și a cerut-o în căsătorie în văzul tuturor!

Inelul cu diamante, superb și extrem de scump, cu siguranță a fost admirat de toată lumea, iar blondina nu și-a luat ochii de la el pe toată durata serii.

A dansat, a cântat, s-a fotografiat și s-a filmat și a fost mereu în centrul atenției. Acesta nu este, însă, singurul cadou de lux pe care îl primește Loredana Chivu, din partea iubitului misterios.

De-a lungul timpului, bărbatul a surprins-o cu tot felul de atenții, de la ceasuri, brățări Cartier, haine de lux, buchete imense de trandafiri, vacanțe în locații exclusiviste și exotice, pantofi, adidași, dar și multe alte lucruri la care alte femei doar visează. Dacă până acum a făcut publice toate relațiile în care a fost implicată, acum, Loredana Chivu a fost extrem de discretă în ceea ce privește legătura amoroasă cu bărbatul misterios care îi face toate poftele.

„Cea mai emoționantă aniversare! Mă simt binecuvântată și fericită...sunt efectiv fără cuvinte! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase care mi-au ajuns la inimă! Am avut parte doar de surprize deosebite alături de familia și prietenii mei...Vă doresc din suflet tot ceea ce e mai bun, să vă ocolească necazurile și să aveți doar zile senine, pline de iubire...”, a scris Loredana Chivu, la una dintre fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

„Mă simt mai bine ca niciodată, mi s-a schimbat toată energia în noul an. Am avut una dintre cele mai emoționante aniversări de până acum, pentru că anul acesta mi s-au întâmplat lucruri mai deosebite față de restul anilor.

La 12 noaptea m-am trezit cu prietenii și familia mea la ușă, nu mă așteptam. Am avut parte de o surpriză extrem de frumoasă, mi-am găsit casa plină de flori, baloane și lumânărele”, a mai spus Loredana Chivu, despre ziua ei de naștere și despre modul în care i-a pregătit, iubitul ei, surprizele de acasă, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare adevar ai spus!
0
0
cit de prrost sa fie un barbat sa ia de nevasta parasuta asta expirata ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272