REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Loredana Groza, ținută obraznică pentru Moș Nicolae

Loredana Groza, ținută obraznică pentru Moș Nicolae

Replica API 7 decembrie 2021 | 20:29 1129

Loredana Groza l-a așteptat și ea anul acesta pe Moș Nicolae, în stilu-i caracteristic! La 51 de ani, vedeta a încins Internetul cu niște fotografii fierbinți, care l-ar face să roșească pe bătrânul Moș Nicolae.

Loredana Groza, foto: Instagram

Diva a pozat cât se poate de sexy, purtând o pereche de cizme, un sutien și un dres tip plasă. Cântăreața și-a luat și o haină de blană cât să o acopere puțin și, cu perechea de ghete la purtător, l-a atenționat pe Moș că așteaptă cadoul! La cât de cuminte, însă, a fost Loredana în acest an, cel puțin în pictoriale, este clar că vedeta s-a ales cu o nuielușă de toată frumusețea, din partea Moșului. Cântăreței, însă, nu prea îi pasă și își expune corpul la 51 de ani, conștientă că arată foarte bine, chiar mai bine ca în tinerețe, scrie click.ro.

foto: Instagram

Loredana Groza spune că nu are operații estetice

De altfel, Loredana a ținut să dezmintă că ar fi atât de operată pe cât se speculează în ultima vreme, prin presă. ”Nici o operație estetică! Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă și care au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi sunt atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu toții ne transformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum nu din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă”, a declarat, recent, Loredana.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de stergi ti comentariile, ce nu stie lumea k e para suta?
5
1
loredana plastificata,baba nebuna ce esti,te-ai expirat fa!
13
1
bre mamaie esti de groaza nu vezi cum arati ? in buletin te-ai uitat .de ce ne stresezi cu aparitiile tale .
12
1
Loredana urmeaza mos Craciun si apoi eu, mos Murphy.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108