REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban: Ciucă se simte foarte bine cu PSD

Ludovic Orban: Ciucă se simte foarte bine cu PSD

Replica API 12 aprilie 2022 | 23:15 571

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, nu ratează ocazia de a-și taxa foștii colegi care l-au schimbat din fruntea partidului pe Florin Cîțu după doar șase luni. Orban susține că Nicolae Ciucă era favorit pentru funcția de prim-ministru încă de la alegerile parlamentare și doar opoziția sa l-a făcut pe Cîțu premier. Actualul președinte al Partidului „Forța Dreptei” mai afirmă că Nicolae Ciucă pentru un președinte pentru liniștea lui Iohannis și liniștea PSD.

Ludovic Orban

„Când mi-am dat demisia după alegerile parlamentare, Iohannis l-a desemnat pe Ciucă premier interimar. După alegeri, în cursul negocierilor, aproape o săptămână a circulat zvonul de la Cotroceni că Ciucă urmează să fie premierul coaliţiei. Sigur că nu s-a putut că n-aş fi acceptat niciodată să susţin ca premier din partea PNL pe Ciucă”, a spus Ludovic Orban la Realitatea TV.

„Ciucă a fost printre primii care l-au susţinut pe Cîţu şi probabil în momentul în care Cîţu a fost împins să rupă coaliţia de guvernare prin demiterea lui Stelian Ion, evident atunci a pierdut mandatul de prim-ministru! Toată lumea intuia (că Ciucă va fi premier, n.r.). Numai Cîţu mai credea că va mai fi premier după 1 septembrie, când l-a demis pe Stelian Ion. Toată lumea ştia că Ciucă este preferatul lui Iohannis şi asta s-a întâmplat.

L-a pus Iohannis pe Ciucă premier şi după aceea preşedinte într-o coaliţie cu PSD. Ciucă se simte foarte bine cu PSD. E de fapt un preşedinte nu numai pentru liniştea lui Iohannis. E un preşedinte şi pentru liniştea PSD”, a mai spus Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
invidiosule
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108