REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ludovic Orban: Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate

Ludovic Orban: Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate

Replica API 13 iulie 2021 | 19:32 823

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, salută victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) din Republica Moldova, el afirmând că votanţii au luat o decizie fermă, pro-europeană.

Ludovic Orban

Totodată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PNL îi transmite felicitări preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate şi punctează că a fost şi va rămâne alături de PAS.

"Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate! Este o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetăţeni au luat o decizie fermă, pro-europeană! Felicitări preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate, care s-a dovedit una corectă, şi pentru determinarea de a crede într-un viitor mai bun pentru toţi cetăţenii moldoveni. Mă bucură nespus mobilizarea diasporei şi hotărârea de a-şi face auzită vocea în favoarea compatrioţilor din Republica Moldova. În calitate de preşedinte al PNL, am fost şi voi rămâne alături de Partidul Acţiune şi Solidaritate, faţă de care mă leagă nu doar apartenenţa la aceeaşi familie politică europeană, ci şi acelaşi ataşament pentru un parcurs democratic şi pro-occidental al Republicii Moldova", a scris Orban, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar guvernul va fi format de partidele care au pierdut alegerile. Ca dom profesor da meditatii asa a facut. Cica looserii sunt mai multi decat aia de pe locul unu si trebe sa guverneze looserii.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108