REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ORBAN TUNĂ la adresa CLUBURILOR: Aici au CRESCUT infectările cu CORONAVIRUS

ORBAN TUNĂ la adresa CLUBURILOR: Aici au CRESCUT infectările cu CORONAVIRUS

Replica API 5 iulie 2020 | 00:04 4282

Tinerii care merg la mare și în cluburi și aleg se distreze în loc să stea speriați în case îl deranjează pe premierul Ludovic Orban.

"Virusul există, el se răspândește, avem câte 350 de cazuri – 400 în ultimele zile. El se răspândește. Trebuie să luăm măsuri. Din momentul trecerii din stare de urgență în stare de alertă am pus în aplicare un plan de relaxare pe care l-au aplicat în toate societățile. Nu e normal să menții restricții și măsuri care afectează economia și locurilor de muncă.

În urma măsurilor de relaxare, a rezultat o creștere a numărului de cazuri, care este rezultatul creșterii numărului de cazuri. Oamenii au fost îndemnați de lideri politici să nu mai respecte regulile. Ei sunt responsabili și au provocat consecințe. Ce se petrece noaptea în terase care au activitate de tip club, la mare, în București", a declarat Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai fu-va'n plm de cocalari!Pai de ce plm le-ai deschis?!tu credeai ca o sa se respecte ceva?!unde plm ai vazut tu sa vina turns de cocalari si sa stea 4 la masa?cum credeai tu va o sa se duca cineva sa comande la bar cu masca pe muian?!sau la wc?!sa se machieze muistele cu masca?sau sa ia o muie?vise!nu se respecta nimic,decit de oamenii cu mintea'n cap,nu muistii aia!inchide tot ce tine de baruri,terase,nu deschide restaurantele.....plm...daca tot te cacai cu covidu' asta!asa o tinem pina'n pl si 'napoi!
4
0
da sezlongurile nu sunt bombe de covid? la cluburi se iau de toate, hiv, sifilis, si alte boli nu numai covid
9
0
Nu avem nevoie de aceste cluburi care sunt pepiniere de COVID.
9
3
Numai ca nu se infecteaza cu.. Covid , se infecteaza cu cocalareala manelizata , se infecteaza de la seringi , fac alergii de la prafuri , etc. Si ca reactii adverse la toate astea se instaleaza lipsa chefului de munca si gauri destul de mari in bugetul parintilor...uneori mai omoara si oameni nevinovati , in accidente rutiere si nu numai...
9
1
Tuna si fulgera impotriva cluburilor,dar deschide restaurantele!Bai Orbane,tu te contrazici singur!Ce IQ ai?
12
4
astea nu au trabucuri si chitari deaia se tin de oua si le-a crescut mai Orbane pusca
5
2
Poti sa o sugi in loc sa urlii bulangiule betivan notoriu?.
8
3
muie penele
9
6
Moare lumea de foame, mai terminati cu gripa asta fara simptome.
7
11
curwele si drogatii unde sa se duca??...
13
1
inchideti cluburile nuba breeze beach barurile de pe plaja nu respecta absolut nici o restrictie
14
4
Dupa. Ce. Si au. Luat. Spagile...vorbesc
7
2
astia-s mai rai decat comunistii!
7
6
De ce s au deschis?
11
3
pai nu trebuiau sa stea inchise cluburile? vreti sa omorati oamenii pentru profit??fratelli de ce e deschis?zoom? sunt ahtiati dupa bani!
18
5
De ce nu le inchizi? Asteptam sa se produca dezastrul ca sa ne dam seama ca nu suntem pregatiti pentru acest virus? Nu mai cedati la presiunea patronatelor din horeca, si noi avem businessuri care sunt afectate , si nu cerem mila nimanui.
22
5
Prostia piple ........ vara nu exista GRIPA in plm de retardati
10
26
Pai da, la bardezi unde doarme dl sica nu e covid
7
11
mult? Ca eram un antipesedist convins pana a ajuns kwj presedinte si pnl la guvernare. Am ajuns sa mi fie scarba de mine ca am ajuns sa accept psd din cauza dobitocilor de la pnl usr si plus. Buai tampitilor faceti dracu ceva pentru poporul roman asa cum fac toate celelalte tari pentru popoarele lor ca o sa ajung sa votez psd si apoi sa mi tai mana cu care am votat. A ajuns psd sa va dea lectii de democratie? Ati ajuns sa dati vina pe psd ca e covid19 in Romania? Ati ajuns sa va suparati pe tineri ca vor sa se distreze in Romania si nu in strainatate? Buai sunteti nebuni?
41
15
Unde sunt tinerii aia care 10 august tipau jos Dancila si vai i au gazat jandarmii ca intrau in guvern sa distruga ,ca tuta de Dancila oricum nu era acolo . Acum i-au pus Orban si Turcan in casa cu iesire doar cu bilet de voie si daca se poate sa mearga si pe sarma , economia in cap da nimeni nu protesteaza acum nu va mai sunt ingradite drepturile ca acum 2 ani asta tipati . In timpu asta orban face sprituri la palat ala care vroiati voi sa il ocupati . Popor de sado masochisti manipulati de presa si retele de socializare
44
21
Spalati pe creier si nespalati pe maini - buna definitie pentru Dacu' neaosh cu, fara cushma imun la toate si priceput la toate. Asta e scoala romanistanului de rasarit de treij da Ani.
15
3
Cati spalati pe creier ..... noi chiar ne meritam soarta......
27
4
De supt cand ne sugi pula domn prim min , bagavas pula in gat de muistii
16
26
Tu in esenta esti un dobitoc. In primul rand scrii pune-ti in loc de puneti, fi-ti in loc de fiti, ve-ti in loc de veti, deci ca si gramatica si intelect esti zero ! Sa fi propriul stapan ? Poate sa fii propriul stapan . Esti sigur un maki nson venit in C-ta in sosete flausate, de la Stejaru, pe filiera vicele Babu.
29
15
Are dreptate PrimMinistrul, ori respecti normele sanitare , ori te duci, in plm, naibii, pe camp, in padure unde sa te dai cu capu' de copaci. De ce...simplu, pt ca esti prost si-i imbolnavesti si pe altii. Pt cretini, daca tot pune-ti ' botu' la ordinariile psdiste , ori ascultati cu atentie ce ne spun medicii , rudele sau prietenii care au avut ghinionul sa fie contaminati. Asa ca, nu mai spargeti seminte, nu mai asteptati pomenile psdiste, munciti, riscati si incercati sa fi-ti propiul stapan-adica sa aveti propia afacere,pt ca abia atunci ve-ti intelege ce inseamna sa fi propiul stapan.
25
39

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108