REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mai multe locuinţe din 'ZONA CREPUSCULARĂ', debranşate de la curent! Au avut termen să meargă la ENEL, pentru contracte conform legii

Mai multe locuinţe din 'ZONA CREPUSCULARĂ', debranşate de la curent! Au avut termen să meargă la ENEL, pentru contracte conform legii

Replica API 1 august 2018 | 00:15 328

Mai multe case situate pe strada Justiţiei din municipiu au fost debranşate, marţi dimineaţă, de la curent! Locatarii zonei s-au supărat, evident, solicitând să ia legătura cu reprezentanţii companiei petroliere Oil Terminal, dar şi cu cei ai Primăriei Constanţa.

Motivul pentru care au vrut să discute cu cei de la Oil Terminal este că debranşarea a fost efectuată de companie, care nu mai avea nici o obligaţie să le faciliteze acestora furnizarea de curent.

"La depozitul 2 de pe strada Justiţiei, nefolosit din '91, compania avea nişte foste locuinţe de serviciu. Sunt persoane care încă stau acolo, iar compania le-a furnizat curent, aveau contoare. Însă instalaţia de acolo este vechie, riscantă, iar compania nu are de ce să facă investiţii la ea. Compania nu este furnizoare de curent. Prin urmare, decizia a fost să debranşăm. Le-am transmis locatarilor de acolo un termen, i-am îndrumat să îşi facă, aşa cum este firesc, contracte cu Enel. Dacă ei nu au înţeles, eu repet: noi nici nu furnizăm curent, nici nu ne permitem să mai ţine în funcţiune un branşament nesigur", a declarat, pentru "Replica", directorul Oil Terminal, Sorin Viorel Citureanu.

Vezi şi:

Pe strada Justitiei, mai multe imobile au acelasi numar

Strada Justiţiei din Constanţa: focar de infecţie, casa cerşetorilor şi legea tăcerii

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitiei, palas, medeea, chiliei, henri coanda. Nivelate toate cu buldozerul si facute parcari. Sau mall-uri. Ca de spatii verzi nu cred ca se pune problema
0
0
goniti ciorile spre tarile calde
0
0
Haos ..tiganie ..mafie cocalari ..asistati sociali un oras de nevizitat sub nici o forma ..
6
1
Cine furniseaza curent, cine distribuie, ale cui sunt retelele, cine asigura mentenanta si la ce,cand sunt sapte parteneri si ne pun in fata unui pret la energia electrica de ti se ridica parul maciuca.Toate astea nu sunt prevazute in contract care este destul de ambiguu, greu de inteles pentru oricine si lipsit de transparenta.
1
0
D ke sai debransheze p oameni!!!? Kare e cinstitz imedat saritzi p iei sai sugetzi. La munk cinstita nu va plake padukilor. Ai suparatzi p oameni amaratzi! Rushine??????!!!!
1
7
very god,very frumos,dar nu neaparat enel poate fi si digi,macaronarii de la enel sunt pusi pe furat, investitii,numar suedez,defectiuni la concurenta cu rajacul hotului de stroe,chiar asa pe asta nu-l cauta nimeni la oua
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108