REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mălin Mușetescu, guvernatorul ARBDD, despre tragedia CARNIPROD: 'Este foarte grav ceea ce se întâmplă'

Mălin Mușetescu, guvernatorul ARBDD, despre tragedia CARNIPROD: 'Este foarte grav ceea ce se întâmplă'

Replica API 15 august 2018 | 03:18 400

Ziua de marţi, 14 august a.c., a fost dedicată dezbaterii pe tema Pestei Porcine Africană care, potrivit autorităţilor judeţene, s-a răspândit în 15 localităţi din judeţul Constanţa, în ciuda eforturilor depuse pentru a stagna contaminărea. Reamintim că ANSVSA a demarat o anchetă epidemiologică în data de 28 iunie, ca urmare a depistării virusului Pestei Porcine Africane (PPA) într-un abator aparținând unei exploatații comerciale de creștere a porcilor din județul Tulcea, precum și rezultatele examenelor de laborator au confirmat prezența acestuia și în fermele aparținând aceleiași exploatații. Guvernatorul Administrației Rezervația Biosferei Delta Dunării (ARBDD), Mălin Mușetescu, a povestit în cadrul vizitei sale la Constanţa cu ocazia organizării şedinţei în care a fost vizată problematica virusului, despre cum a ajuns Carniprod în situaţia de a-şi închide “obloanele”.

“Este foarte grav ceea ce se întâmplă. Vă reamintesc cu toată responsabilitatea Carniprod şi-a luat-o pentru că acolo a venit un localnic cu 30 de porci pe care încerca să îi scoată disperat în primele 30 de zile din focar şi să îi pună în camion. Nu ştiu de ce a ajuns el lângă Carniprod. Probabil că s-a gândit că bate cel mai puţin la ochi să încarci 30 de porci într-un camion lângă Carniprod. Numai că l-au prins. Ne mai întrebăm de ce Carniprod a fost prima zonă economică care a avut probleme. Omul este vector. Noi trebuie să avem o atitudine responsabilă dar şi patriotică.”, a declarat guvernatorul Administrației Rezervația Biosferei Delta Dunării (ARBDD), Mălin Mușetescu.

Citeşte şi: FOCAR de pestă porcină. CARNIPROD ŞI-A ÎNCHIS MAGAZINELE!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mincinosilor, faceti totul cu buna stiinta, va doare in cot de popor, totul ptr imbuibarea voastra. Sunteti in stare sa calcati pe cadavre ptr a va atinge scopurile, si sunt convinsa ca nu va veti opri aici, mai aveti mult de furat si de facut rau sracilor, dar va reamintesc, sunt convinsa ca cunoasteti acest aspect, pe lumea cealalta tot cu mainile goale si uncrucisate veti pleca
2
0
Romani tre pusi pe butuci ca sa importam carne de la hungarn.
4
0
Nu iti crede nimeni povestile cu zane, dle Musetescu! Carniprod a fost pus pe butuci la comanda importatorilor de carne! Asteptam de la presa, nu de la guvern!, informatii legate de o modalitate prin care am putea sa-i ajutam pe producatorii romani care au avut de suferit din cauza acestui macel!
9
1
Pe bune????!!!!!!!!!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108