REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Maria Lucia Hohan și-ar fi batjocorit angajații. A fost dată în judecată pentru atitudinea vexantă

Maria Lucia Hohan și-ar fi batjocorit angajații. A fost dată în judecată pentru atitudinea vexantă

Replica API 15 iunie 2022 | 00:00 3003

Maria Lucia Hohan, unul dintre puținii creatori de modă români care a reușit să îmbrace vedete de peste ocean, a fost la doar un pas de a avea probleme grave cu legea, din cauza atitudinii ultragioase pe care ar fi avut-o față de angajați. Narcis Moroșeanu, șoferul fostului său partener, ar fi fost umilit în repetate rânduri de faimosul designer.

Maria Lucia Hohan

Narcis Moroșeanu avea, în teorie, funcția de șofer și nici măcar nu lucra pentru creatoarea de modă, ci pentru Adrian Stănescu, fostul logodnic al Mariei Lucia Hohan. Cu toate acestea, bărbatul ajunsese să îndeplinească mai multe funcții concomitent, iar atitudinea pe care creatoarea de modă ar fi avut-o față de el l-a determinat să o dea în judecată, unde a cerut daune morale de 10.000 de lei. Cel puțin susțin părțile implicate și sunt plângerile aduse de către bărbat față de celebrul designer.

Narcis a pus la dispoziție mai multe dovezi, dar chiar și-așa autoritățile au considerat-o pe Maria Lucia Hohan nevinovată și a scăpat basma curată. A avut câștig de cauză, iar fostul angajat al familiei se vede nevoit să scoată din buzunar o sumă imensă de bani, pentru a achita cheltuielile de judecată, scrie click.ro.

Maria Lucia Hohan: „Să nu te mai prind pe aici, sclavule”

Potrivit Fanatik.ro, Maria Lucia Hohan ar fi încercat să îl „fure” pe Narcis Moroșeanu de la fostul ei logodnic și să îl angajeze pentru ea, însă bărbatul a refuzat de fiecare dată cu vehemență.

Printre cerințele creatoarei de modă s-ar fi numărat următoarele: ”Narcis, am nevoie de apă și lapte”, ”Narcis, zugrăvește-mi biroul”, ”Narcis, schimbă mașina de spălat vase”, „Narcis, curăță sanitarele”, ”Narcis, adu-mi salteaua”, susține sursa citată.

După ce bărbatul s-ar fi plâns de activitățile pe care le presta în câmpul muncii și a hotărât să plece, acesta a spus că Maria Lucia Hohan și-ar fi schimbat comportamentul. Narcis Moroșeanu a declarat că are dovezi prin care atestă că designerul îi vorbea urât. „Să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule”, se arată în înscrisuri.

„Îți place să ți se zică prost și idiot, nu?! Accepți cu plăcere! Vă meritați unul pe celălalt (n.r. Adrian Stănescu) Jobul vieții tale ce ai găsit! Sunteți amândoi o apă și un pământ și noi un colectiv de femei super mișto care nu dăm doi bani pe bărbați ca voi! Asta ești! Un individ de doi lei”, ar mai fi continuat ea.

Narcis nu ar fi fost singurul angajat pe care celebra creatoare de modă l-ar făcut de ocară. La dosar, au mai apărut o serie de probe care ilustrează capturi de ecran din diverse conversații purtate pe WhatsApp.

„Am spart cloaca, am dat afară 15 persoane”

„Am adus azi o firmă de externalizare Resurse Umane. Cu ea prezentă… Am umilit-o efectiv, și-a dat seama ce proastă e. Îi pleznea vena la gât. Am rezolvat și aspectul ăsta, o să externalizez, mai scap de o față de retardată.

Am spart cloaca, am dat afară 15 persoane în ultimele 12 luni. Pe rând, așa, scap de toate proastele (...).

Gata, am dat-o afară pe gagica de la export. I’m feeling better. Să nu îi mai văd fața. (…) Am mai dat afară azi și o tipă de la tipare.

Mă enerva de prea multă vreme. Curățenia de toamnă. (…) Am avut o zi super”, se mai arată în sursa citată anterior.

După ce a studiat moda la Paris, designerul a reușit să îmbrace nume mari din showbizul internațional, printre care le amintim pe Beyonce, Nicole Kidman, Shakira, Jennifer Lopez, Rihanna și Giuliana Rancic, însă a ales să își deschdă un atelier în România. A declarat, în trecut, că nu îi place să călătorească prea departe de familie, motiv pentru care lucrează autohton și nu peste hotare, unde are mulți clienți.

Maria Lucia Hohan este supranumită „Regina rochiilor de nuntă” și a fost, de-a lungul anilor, protagonista mai multor controverse. Cea mai recentă are legătură cu decizia sa de a-și păstra deschise magazinele din Rusia, deși multe branduri s-au retras din cauza conflictului din Ucraina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ne intereseaza ce facea individa asta ?
1
0
fereste.te sa lucrezi pentru o fosta sluga.maimuta cusatoreasa face ce stie si ce a facut ea pe sub mese.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108