REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marian Vanghelie, nervos la vila "soacrei" sale, către jurnalişti: "Ce repede aţi circulat. Ca-n desene animate"

Marian Vanghelie, nervos la vila "soacrei" sale, către jurnalişti: "Ce repede aţi circulat. Ca-n desene animate"

Replica API 20 ianuarie 2016 | 00:18 319

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, şi-a ieşit din minţi când a fost găsit de jurnalişti acasă la soacră. Marian Vaghelie a înjurat şi a ameninţat în faţa vilei din Dorobanţi, în condiţiile în care soacra lui Vanghelie datorează zeci de mii de euro statului pentru vila de la stat unde locuieşte, după ce nu şi-a plătit chiria de 8 ani, potrivit România TV.

Apartamentul RA-APPS ocupat de soacra lui Marian Vanghelie se află la doi paşi de piaţa Dorobanţi, pe strada Emile Zola. Cel care a deschis uşa a fost chiar primarul suspendat Marian Vanghelie, potrivit România TV.

"Lasă-ne, dracului, în pace! Ce repede aţi circulat! Ca-n desene animate! Lasă-mi familia-n pace! Atât îţi spun! Am atât de multe supărări, că pe mulţi... Fac vreo belea cu voi! (...) Du-te de-aici de la mine de-acasă! Lasă-mă-n pace! (...) Hai, mă, te rog frumos, du-te de-aici! Du-te acasă! Duceţi-vă! Lăsaţi-mă, dracului, în pace", a declarat edilul suspendat.

Nici după ce echipa de filmare a ieşit din curtea vilei, Vanghelie nu s-a liniştit: "Du-te, te rog frumos, de-aici! (...) Du-te de-aici, nu mă supăra! Lasă-mi familia-n pace! (...) Duceţi-vă dracului de-aici, de golanii dracului! Fir-aţi ai dracului, că aţi jefuit România, nenorociţilor!".

Cu foarte puţin timp în urmă, Marian Vanghelie fusese întâmpinat de aceiaşi jurnalişti la poliţia Snagov.

"Să ştiţi că viaţa-i complicată! Viaţa-i complicată şi e un Dumnezeu! (...) Astea-s lucruri urâte! (n.r. despre datoriile de zeci de mii de euro ale mamei iubitei sale). E urât! Aşa a făcut şi Ponta şi uitaţi unde-a ajuns!", a adăugat Marian Vanghelie.

Soacra lui Vanghelie, Lidia Niculescu Mizil, este fiica demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, ministru al Educaţiei dar şi al Finanţelor pe vremea regimului Ceauşescu. Ea locuieşte într-o vilă de protocol a RA-APPS şi este în război cu statul român din 2008, de când nu-şi mai plăteşte chiria. Apartamentul ocupat de aceasta are o suprafaţă de 183 metri pătraţi, pentru care plătea o chirie lunară de 1.880 euro, potrivit Wowbiz. În 2013, datoria totală se ridica deja la 97.000 de euro, potrivit RTv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108