REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marius Moga lansează vedete pe bandă rulantă! Zadi e noua lui descoperire

Marius Moga lansează vedete pe bandă rulantă! Zadi e noua lui descoperire

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 449

Marius Moga

La "uzina" DeMoga Music se lansează artiști unul și unul. Recent, Marius Moga a investit încredere în Zadi, o tânără solistă cu viitor promițător în muzică, iar Click! îți prezintă melodia cu care cei doi speră să dea lovitura.

Marius Moga continuă să fie un nume în peisajul muzical românesc şi să lucreze cu vedete de top, dar şi cu tineri aflaţi la început de drum. De cele mai multe ori, piesele ieşite din studioul DeMoga Music intră în topuri şi sunt difuzate de radiouri şi televiziunile de profil, dar și în cluburi. Cea mai nouă piesă venită din gaşca compozitorilor se numește “Your Attention” şi este o colaborare între Zadi şi Irina Flow. "Your attention" este o piesă compusă de Zadi, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, compozitori care lucrează la DeMoga Music. Piesa “Your Attention" poate fi găsită pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify (https://spoti.fi/2GgLHVy), Apple Music și TIDAL. Single-ul face parte din primul EP al artistei Zadi și urmează să fie lansat în primăvara acestui an.

Numele real al lui Zadi este Diana Rubinescu şi face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști, cea mai recentă fiind noul single Monoir feat. Brianna – “Shadows”. Cu un timbru special și o prezență Urban Soul-R&B, ZADI plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj. Casa de producție DeMoga Music este prezentă pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un loc unde se dezvoltă artiștii și proiectele lor muzicale, printre care se numără Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108