REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mascaţii au împânzit străzile din orașul Ovidiu! BĂTAIE CU BÂTE ŞI TOPOARE ÎNTRE ŢIGANI!

Mascaţii au împânzit străzile din orașul Ovidiu! BĂTAIE CU BÂTE ŞI TOPOARE ÎNTRE ŢIGANI!

Replica API 11 martie 2017 | 09:11 1204

Scandal de proporții pe străzile din Ovidiu! Două familii de etnie romă s-au luat la bătaie, folosind bâte și topoare, din pricina unor neînțelegeri. Un autoturism a fost distrus pe timpul "răscoalei". La fața locului au intervenit mascații, care au împânzit străzile și au rămas pentru a se asigura că scandalul nu se va reaprinde.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu i-au identificat și reținut pe Regep Sali, în vârstă de 37 de ani, Regep Iașar, în vârstă de 22 de ani și Regep Pardalai, în vârstă de 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortate și introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 10.03.2017 au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre două familii, rude între ele, care s-au luat la ceartă din pricina unor motive mai vechi, nefiind exclus să fie vorba despre o nuntă aranjată, așa cum e obiceiul pe acolo și aici ne referim la "tradițiile" din rândul persoanelor de etnie romă. Conflictul a avut loc în stradă și s-a lăsat cu pumni și un autoturism distrus. Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa bai sa se omoare dracului intre ei. Asa poate mai scapam de cativa, nu sa raneasca saracii de mascati. Ca asti merita la crematoriu dupa cate fac de s-a dus vestea din cauza lor despre romani.
10
0
Cel mai bun tigan e tiganul mort!
17
0
Daca se bateau ciorile de la uzina nu mai chemau dias-ul! Si nici nu se auzea de scandal! Musamalizau imediat
6
1
BRAVO politia locala
1
4
Libana,mita parasciv,magaru,mabuze,duda,sukuri,balboa etc tremurau gihifti
4
1
Bir numara la kkt si cu voi si cu Badalau si cu totii ceilalti
3
0
Eu sunt Bir numara in viata,sef in satul de vacanta !
3
4
Chiar ar trebui sa fie lasati sa se ologeasca intre ei,ba chiar sa fie bruiate zonele ca sa nu fie semnal la telefoane macar o jumatate de ora dupa macelareala. La spital,sa li se faca transfuzii doar cu sange donat atunci de ai lor.
16
1
Ai dreptate!
11
0
Daca vom avea o Europa cu,,doua viteze",oare nu putem avea si cetateni pe care sa-i asimilam tot in ,,doua viteze"Si aici ma refer strict la aceste ciori care nu vor sa munceasca ,fura si asteapta pomeni.Legi stricte si obligati,chiar fortati sa se integreze in societate ,daca nu...
16
1
Sarpele Galben e seful lor !!!
6
1
trebuiau lasati sa se extermine singuri ...
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108