REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mașină RĂSTURNATĂ în urma unui accident între Mamaia și Năvodari

Mașină RĂSTURNATĂ în urma unui accident între Mamaia și Năvodari

Replica API 10 februarie 2018 | 00:08 1013

Un autoturism cu numere de Tulcea s-a răsturnat în urma unui accident rutier care s-a produs vineri, 9 februarie între Năvodari și Mamaia. Potrivit cadrelor medicale, nu au fost înregistrate victime. Accidentul s-a produs în zona Tabăra Lebăda, traficul fiind îngreunat.

Potrivit oamenilor legii, a fost o simplă tamponare. Mai precis, o betonieră a agătat un autoturism marca Skoda care circula pe același sens de mers, șoferul de pe autoturism pierzând controlul volanului și răstunându-se.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TL se traduce prin Transport Lipoveni ?
0
0
Asta se imtampla cand se construieste anapoda. Matei si PSD la groapa cu ei.
1
2
Fara suparare cred ca era makidon,:brrrrr
2
0
Sunt Constantean dar trebuie sa recunosc ca Tulcea nu a trecut printr-o era Mazare, asa ca are centru unde te poti plimba cu familia vizavi de Constanta unde centrul, str St. cel Mare, a devenit jeg dar jeg rau d etot. Si faleza este mai frumoasa la Tulcea de la Locomotiva de la gara pana la Hotelul cel mare etc. Cat despre soferi, eu fiind toata ziua intre Tulcea si Constanta, ce sa zic, ma abtin
2
0
Tulcea.....
1
0
Talibani tl
1
0
Auziti mai dobitocilorrr i se poate intampla oricui voi astia de la constanta va dati mari soferii rusinee sa va fie ca ganditi asa poate era unul din constanta si tot asa o sa comentati jegurilorrrr
2
3
mari idioti comentatorii astia , daca avea nr de BG bulgarii erau de vina ????
1
2
Vand Branza de oaie .. relatii in privat
2
1
CARE JIGNESTE IN FELUL ACESTA SUNT NISTE PROSTI
0
3
Branza mananca toti, si Tulcea si Constanta!observ din comentarii ca prostia vine de la branza... pacat de orasele Constanta si Tulcea ca sunt locuite..Mai bine va nasteati in Maldive!
3
2
Tl este curat ct este ordinar corupt
3
2
Tulcea este un oras frumos si curat. Constanta este cel mai vechi oras atestat al Romaniei, iar cu toate astea sufletele multor locuitori ai acestui oras sunt niste haznale... Psihipatologia este clar vizibila, mai ales in cazul acestor comentarii "anonime".
8
5
Acesti oraseni de hartie din catunul Constanta ca si asa e plin de tigani borati, turci si violatori din Vaslui...rupeti padurile de 1 Mai din Tulcea...fomistilor..va mamicile bani sa aveti sa iesiti din judet..ca alti bani p..u..l..a.
4
10
Sa le faci ceva la cei din Tl.
3
5
Poate la TL, Skoda e masina f. scumpa. La oras nu e chiar asa
6
4
au luat prin dol, viciu de consimtamant, terenurile amaratilor in arenda si le dau te miri ce, acolo cateva sute de lei per ha, cand ei iau subventia arendatorului si o folosesc dupa bunul plac. Mars, ma javrelor, ati facut avere pe banii amaratilor. Si nu vorbim aici numai din Tulcea, jeguri din astea sunt in toate judetele! V-ati luat masini f.scumpe, pretu lor fiind invers proportional cu numarul de clase absolvite de voi, scursurile galaxiei!!! P.S. Pt Skr 9 feb 17:33.... Sa ne-o sugi, tu, noua, plosnita ce esti!
9
3
Dar de sensul giratoriu de la Doraly...ce spuneti? Sau de cel de la Agigea,inainte de varianta spre Techirghiol,care n-are vizibilitate din cauza bradutilor si copaceilor plantati pe el?Stiti cite accidente au avut loc acolo?
11
2
Suge ti pl la Tulceni ... se poate intampla oricui javrelor
8
19
Daca vad masini de bulgaria sau de tulcea tot aia . Permise luate pe branza
19
2
Accidentul s-a produs din cauza proastei proiectari a sensului giratoriu de pe Bdul Mamaia Nord din zona Hotelului MAX ! Desteptii de la Primaria si Politia Locala Navodari ce au de spus ?!?! Binenteles ca vor lua pozitia strutului !
15
4
Respectivul conducator auto era in misiune de cercetare si cuplare a unui grup infractional si conventional din China si Bangladesh.
4
3
normal, masina de tl...cand vad pe strada dobitoci cu masina de tl in fata pastrez distanta cat pot..astia franeaza brusc, iti intra brusc in fata sau parcheaza ca bezmeticii. Oare astia din tl au carnet?
19
5
Din tulcea care au vandut o oaie si si au luay masini.
18
4
Ba da ce experti sunteti voi in comentarii si pareri..il cunosc personal..nu e maniac si nici vitezoman..pur si simplu sa intamplat..ceasu rau pisica neagra! Asa ca mai usor cu parerile si comentariile
8
12
La cum se conduce la TL nu ma mira... apoi daca soferi nu sunt capabili sa conduca...sa le ia carnetu
13
3
mai precis Skoda Octavia!!! Singura asemanare cu un Logan este volumul portbagajului si faptul ca are 5 roti, una e de rezerva
11
4
Loganul e o skoda si betoniera era beton
7
1
Se circula extrem de agresiv in toata zona urbana Constanta, soferii sunt agresivi in trafic si circula cu viteza foarte mare. Politia lipseste cu desavarsire, pe autoritati le intereseaza daca ai ITP ul expirat, sau rovinieta platita, de parca asta ar fi cauza accidentelor. Vrem mai multa politie in strada, monitorizare video peste tot, radare fixe din 2 in 2km si sanciuni foarte dure pentru cei care sunt agresivi in trafic. Agresivitatea duce la victive in orice context dar mai ales atunci cand ai pe mana o masina.
38
2
Asta nu era sofer de tulcea. asta era pilot de avioane si a uitat ca este intr-o masina
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108