REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Maşina unui turist s-a făcut SCRUM pe Autostrada Soarelui!

Maşina unui turist s-a făcut SCRUM pe Autostrada Soarelui!

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 328

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța au intervenit pe Autostrada A2, la kilometrul 206, în dreptul parcării, pe sensul de mers către Constanța. Un autoturism a luat foc duminică, îsnă, din fericire, nu a fost nimeni rănit. În autoturism se afla o singură persoană, care venea pe litoral. Ghinionul a făcut însă ca la compartimentul motor să aibă loc un scurtcircuit. Maşina, un Volvo, a ars în proporţie de 90%, traficul pe autostradă fiind preţ de zeci de minute îngreunat din cauza fumului greu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti-ai facut o caracterizare fara cusur!nu pune ,,eticheta" ta si altora ca iti dai de gol boala.si de nesimtit,cu tupeu specific acestei stari,te apuci sa impui altora cand sa rada sau cand sa fie tristi!mi se pare ca ai impresia ca vorbesti cu ma-ta,pe ea poti s-o obligi cand sa rada!nu te intinde mai mult decat ai diagnosticul.
2
2
Tu ai toate cunostiintele acestea tehnice, luand parte la inspectia masinii de dupa incendiu? Nu are rost sa te jignesc ,cum ai facut tu , fiindca nu ma pot ridica la nivelul tau . Indiferent de cauza incendiului, a te bucura pt asa ceva imi pare a fi inuman, prostesc , Etc. Ar tb sa ti explic multe: despre viata, educatie, respect pt cei din jur, chiar si cand gresesc , a fi umil atunci cand tu poti fi smecher ,o lasam pt alta viata. Succes! PS : nu am inteles o pe asta cu like uri.
5
2
eu n-am intalnit masina noua sau relativ noua sa ia foc asa din intimplare, mai mult ca sigur era un secondhand manarit
5
0
Ptr 07:43 Uita-te iodiotule,de ,,natie" scursura pe pamant, ca e un volvo cu an de fabricatie recenta dupa forma stopurilor cu dispunere si pe montantii spate!Ai auzit sau vazut tu,pramatie,incidente ,,intamplatoare,, la marca asta??ia te uita la 08:17,citeste si baga la cap,printre balegarul din creier.Crezi ca e o bucurie sa vezi o masina la care s-a intervenit dupa ureche?asa nu gandesti,sic!- oricum n-ai cu ce!- ca putea sa incendieze alte masini si oameni din trafic?-ptr ca si-a improvizat soferul circuite !eu iti zic,hai sictir! Ca ti-ai dat singur si prea multe likeuri!!
2
7
Masinile nu ard din senin!!!De cele mai multe ori cauza o reprezinta interventiile facute de toti ratatii pe instalatia electrica si improvizatiile!!
11
0
Chiar atat de idioti am ajuns ca natie? Radem de necazul altuia
16
32
Bai soferule te-ai apucat de gratar inainte sa parchezi.Uite ca ti-a trecut si jarul repede.Daca-i da o vopsea buna e ca noua .
5
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108