REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajul preşedintelui CJC pentru noul director al MINAC

Mesajul preşedintelui CJC pentru noul director al MINAC

Replica API 17 februarie 2018 | 00:42 550

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, confirmă rezultatul concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa (MINAC): Sorin Colesniuc. "Am auzit de domnul Colesniuc. Din ce ştiu este un profesionist şi îi urez succes, dar pe această cale îl anunţ şi faptul că va avea o misiune dificilă, pentru că cer de la managerii subordonaţi Consiliului Judeţean performanţă. Sper să aibă succes în misiunea pe care o are, şi anume aceea de a reda muzeului strălucirea firească unei astfel de instituţii", a declarat Ţuţuianu.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/surpriza-de-proportii-la-muzeul-de-istorie-noul-director-este-colesniuc-de-la-mangalia-346055/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorin e baiat bun, dar nu i-as da sa conduca nici masina de tuns iarba. E o personalitate foarte stearsa, caracter foarte slab, student slab, cercetator nu slab, ci nul, inexistent. E o mare rusine pentru M.I.N.A.C.
0
0
Ia sa vedem opozitia cum aproba concursul....va mai voteaza sulea spatarul!
3
0
Get lost! Ai facut-o lata!
4
0
Daca taceai mai era cum mai era. De ce nu l-ati numit pe colesniuc la o sedinta de partid, ca era mai putin rusinos, era de inteles. Rade tara de voi, bai....
5
1
menegeri subordonati performanta hai sa ne kkkkm pe noi.nu vreau sa mai amintesc aici de flegmaticul pastosul grasa de la judetean singur candidat nota cea mai mare.nu vreau sa amintesc nici de cel de la cas care ii dia alt psd-is flemos.sa va ia al cu coarne nimicurilor.
6
1
Dupa ce este totul o ruina dar pina acum ce a pazit mazare si cu nicusor scamatorism de partid si samba bine ca nu a cazut si sediul primariei intetimp si asa psd a ruinat total tot in judet .
6
1
Concurs de imprejurari, cu o comisie in conflict de interese.fiul lui Opris de la capitala face afaceri cu muzeul si acum are liber la ele!, iar Magiru joaca cum i se canta ca e si ea DIRECTOR!la alt muzeu, in care oamenii de baza trebuiau sa fie rasi sau decapati. O privire de la DNA nu ar strica....
8
2
Sclavul lui Felix, motanul!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108