REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Microbuzele 305 încalcă avizul? Circulă cu mașini înmatriculate în alte județe

Microbuzele 305 încalcă avizul? Circulă cu mașini înmatriculate în alte județe

Replica API 2 noiembrie 2017 | 23:53 519

Scandalul maxi-taxiurilor este departe de a fi încheiat. Un cetățean a reclamat faptul că, în continuare, avizele eliberate de către Primărie sunt încălcate de firmele care se ocupă de transportul persoanelor pe raza municipiului cu ajutorul microbuzelor. În imaginile filmate, se pot observa clar microbuze cu numere de Tulcea sau Ialomița, contrar avizului eliberat de unitatea administrativ teritorială competentă - Primăria municipiului Constanța.

Reamintim că reprezentanții firmei au anunțat, marți, la orele prânzului, că firma și-a reluat activitatea, ba chiar a precizat și intervalele la care circulă maxi-taxi-urile, pentru a nu mai exista neclarități. „Microbuzele Grup Media Sud și-au reluat activitatea în municipiul Constanța. Astfel, microbuzele de pe linia 305 circulă la un interval de 12 minute, în timp ce microbuzele de pe liniile 303 și 304 circulă la un interval de 20 de minute”.

Primarul municipiului Constanța a punctat într-o conferință de presă susținută la finalul ședinței de Consiliu Local de marți, 31 octombrie, mai multe aspecte legate de transportul cu operatorii privați a cetățenilor orașului. Decebal Făgădău a punctat că maxi-taxiurile care operează pe raza municipiului trebuie să respectele avizele emise, mai exact numărul de mașini și frecvența la care circulă. De asemenea, se va regândi sistemul transportului public din municipiu odată cu intrarea pe traseu a noilor autobuze care vor ajunge până la începerea următorului sezon estival. Posibilitatea achiziției și a altor autobuze nu este exclusă de catre edil. Principiul pe care se va merge în punerea în aplicare a sistemului transportului public se va axa pe comportamentul și nevoia călătorului constănțean.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/precizari-importante-ale-primarului-constantei-cu-privire-la-situatia-maxi-taxiurilor-din-oras-video-334723/

https://www.replicaonline.ro/atentie-constanteni-gms-anunta-programul-maxi-taxiurilor-si-prelungirea-valabilitatii-abonamentelor-334726/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sustin nici o companie, animal prost cu masina care iti dai cu parerea despre transportul in comun! Ma sustin pe mine! M-am saturat de tiganii din autobuz si de animalele proaste de romani care stau si se uita daca intervii cand fac ciorile urat. Ar putea si sa omoare pe cineva in autobuz si nu ati interveni nici unul, ANIMALE PROASTE!!! Mergi in plm idiotule cu ratc o saptamana si o alta saptamana cu 302 sau 301.
3
0
Mircea , esti un nesimtit .....la fel ca si compania pe care o sustii ! Infectiile astea de care se folosesc puturosi ca Mircea , sa-l lase in fata blocului sau mai grav prin intersectii pe unde incurca traficul.....trebuiesc desfiintate !
0
3
Cati dintre idiotii care cer desfiintarea gms merg cu transportul in comun???? Daca ati merge ati prefera gms-ul in locul tiganilor borati si a masei de imbecili din ratc.
5
0
DA. Trebuiesc desfiintate aceste cosciuge pe roti. Fac bani negri cu toptanul. 305 este a unor tigani care stau la cap de linie la cpmplexul Dobrogea si iau incasarile din cursa Oieria Palas -complex Dobrogea. BANI NEGRI se aude ?OPC., ANAF, Antifrauda?
1
2
da ,la fel ca in india,nu mai spun de miros
3
2
Da sustin desfiintarea lor. Nu este posibil in anul 2017 ca aceste microbuze sa opreasca din metru in metru la fiecare calator care face cu mana. Nu se poate asa ceva este inadmisibil
6
3
Cea mai buna solutie este desfintarea acestor cosciuge pe 4 roti,o mizerie infecta cu iz de India intr-un oras chipurile european. Solutia - desfiintarea
7
4
Disfintarea totala a gsm in interioru orasului
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212