REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mihaela Borcea, o nouă vacanță exotică alături de iubit. A plecat cu iahtul în Croația

Mihaela Borcea, o nouă vacanță exotică alături de iubit. A plecat cu iahtul în Croația

Replica API 18 august 2020 | 21:11 1559

Însoțită de partenerul ei Sorin Rap, cu care și-a refăcut viața după despărțirea de Cristi Borcea, Mihaela Borce a sărbătorit Sfânta Maria într-un concediu liniștit, cu iahtul pe mare.

Mihaela Borcea, Sorin Rap

Mihaela Borcea, 50 de ani, a stat aproape toată vara la Olimp pentru a se ocupa de „Pam Beach Hotel”, proprietatea familiei Borcea, despre care Cristi, fostul ei soț, spunea într-un interviu, că este moștenirea de familie pentru toți copiii săi.

Chiar dacă Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu un deceniu, iar ex-dinamovistul este acum cu Valentina Pelinel, relațiile dintre cei doi foști soți sunt bune.

Chiar ei au povestit recent că își petrec multe vacanțe împreună, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Mihaela Borcea, vacanță de vis alături de bărbatul iubit

Dacă fostul ei soț se ferește să părăsească România, din cauza pandemiei și-a efectelor ei, el suferind probleme cardiace în trecut, Mihaela Borcea și Sorin Rap își petrec vacanța în Croația.

Cei doi au închiriat un iaht și-au stat fie pe mare, fie au vizitat diverse orășele atractive dintr-una din țările cele mai frumoase destinații turistice de pe glob.

Sorin și Mihaela se bucură de fiecare moment împreună. Cei doi își transmit deseori mesaje de dragoste pe rețelele de socializare, scrie Libertatea.

Ultima dată, de Ziua Îndrăgostiților, Sorin i-a scris Mihaelei un mesaj emoționant:”Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu, îţi mulţumesc pentru ”Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există! Te iubesc!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrea siea prospatura si el profita de banii lui borcea .Pare un pensat care merge la sala si bea shake-uri proteice .
1
0
are morcovul tanar
3
0
intrebare....cati ani are acest PUTANGUTAN???
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407