REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mihai Lupu vrea să reînvie festivalul de la Mamaia

Mihai Lupu vrea să reînvie festivalul de la Mamaia

Virgil STOIAN 21 decembrie 2022 | 00:00 1137

Teatru de Vară Mamaia a ajuns într-o stare deplorabilă, administrația promițând în fiecare an că se va ocupa de renovarea acestuia. După cum Replica v-a informat, Consiliul Județean Constanța face primii pași spre reabilitarea și modernizarea imobilului. Mai mult decât atât, președintele CJ, Mihai Lupu, dorește să reînvie festivalul de la Mamaia, în acest sens având consultări cu TVR, dar și cu realizatorii unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume, fiind vorba despre San Remo.

Proiectul de reabilitare se află în fază incipientă, scopul obiectivului de investiții fiind reabilitarea și modernizarea imobilului Teatru de Vara Mamaia, proces ce presupune consolidarea elementelor de rezistență afectate ale corpurilor CJ și C2, inclusiv a scărilor de acces, cât și amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități. Se urmărește de asemenea izolarea corespunzătoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice, sanitare, hidranți interiori și exteriori, alături de dotările aferente, asigurarea iluminatului de siguranță și a sistemelor de detecție incendiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in sfirsit ceva bun. amara a reusit sa-l mentina. la cta, golanimea a fost la putere!
0
0
Lupului alupigus . LUIE MUPU
3
0
Fratele meu Lupu e barosan maimutelor. L-am pus sa faca un kures si a castigat. Un fel de a spune, el si-a cracanat Kuru si a castigat respect. Daca se ia careva de el are de-a face cu mine. In libertate frati si in puscarie vom fi la fel
1
0
esti cam ramas in urma cu informatiile. Tin sa te anunt ca tovarasul lupu este in primul rand un hot ordinar. Iar de cultura il doare-n karici el find analfabet ca toti cei care ne conduc si ne saracesc. Ia intreaba-l pe lupu cine i-a platit vizita la ierusalim si de ce ?
3
0
Multe lucruri bune si frumoase au fost din pacate ingropate. În mare parte și din vina și nepăsarea celor care întreabă ce avem de castigat. Un popor fără cultura draga contribuabil e un popor ușor de manipulat asa spunea Immanuel Kant. Din păcate corupția parca vad ca va cuprinde și acest festival și va câștiga cine are pile și nu cine are voce, nu mai zic de studii în domeniu. Sa ne amintim ce voci, ce cântăreți, compozitori și ce șlagăre de calitate s au lansat aici.
3
1
Si care este beneficiul pentru locuitorii judetului ? concret, ce castiga ? pentru ca prestigiul national discutabil nu tine nici de foame si nici de cald; pe banii contribuabililor vor creste vanzarile catorva hotelieri si restaurante din zona si cam atat; cam miroase a manarie si aduce aminte de paradele ridicole ale lui mazare
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272