REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Mihai Șora, după noul OUG: Noapte bună România!

Mihai Șora, după noul OUG: Noapte bună România!

Replica API 20 februarie 2019 | 09:08 461

Filosoful Mihai Șora a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, după anunțul făcut de Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anume: Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență a Justiției.

”Oameni buni,

dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii.

Noapte bună, România!”, a scris Mihai Șora în mediul online.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie imi e mila de el, il plimba astia pe la tv cum o plimba diaconescu pe fi sa lu anda calugareanu acum vreo cativa ani. Se vede clar, comentariile alea sunt scrise de altii nu de el.
0
0
Un senil, nimic mai mult... Iertati-l, omul nu stie ce spune... Oare stie singur drumul spre casa?
1
2
Lasatil pe Sora voi nu vedeti ca toti oameni care au cunostinte juridice atit din Romania dar si din U E condamna ordonanta asta toti inafara de psd isti cititi ma prostilor si vorbiti dupa.
1
3
Hastgistii rezistenti si-au abandonat mumia in strada.Mumia din foto e folosita pt imagine si de descalificatul principe nicolae care e pus de babele care l-au insurat cu una care a stat la fii-su lui blaga 6 ani in casa sa faca poze cu respectiva mumie.
5
1
il cheama prietena lui Ana Pauker la ea si el pedofilul umbla dupa hastagiste prin piata Victoriei, au venit vreo 12-13 si Oana Pellea .Daca tac-su mai traia ii dadea vreo doua cobilite pe spinare si o papornita in cap si o trimetea acasa.Hai ca nu mai pune nimeni botul la vrajeala cu justitia ! Incepe sa se faca ordine in sistemul de justitie nu mai merge cu sa-l dam afara pe Mustata si sa-o aducem pe jud Bogdan , sa mai decapam cativa si sa ajungem la PM si cate alte magarii, sa detasam prieteni la parchet cu sau fara studii ,examene date samd doctorat plagiat si sefa la parchetul european
6
0
Cineva il asteapta la barca si el sta de vorba
4
1
Ce poti sa ceri de la un popor care linge oase . Popor de cea mai joasa speta .
0
3
Ce cauta fantoma Anei Pauker.Se pare ca e adevarat ca la batrinete se da in mintea copiilor, bolsevic educati.Asta mai lipsea.Stiti poanta cu cautatul?
5
1
Matzendrum e stalinist ,nu ceausist...
1
1
Tu nu vezi spre ce ne ondrepam, boule! Dictatura si subordonarea justitiei fata de politicieni! Intr-un stat de drept functioneaza 3 puteri independente: legislativa -Parlamentul , executiva -Guvernul si judecatoreasca. Intre aceste 3 puteri, intr-un stat de drept nu exista sa fie subordonata una alteia. Cele 3 puteri sunt total independente una de alta ! Tocmai de aceea se numeste stat de drept fiindca Legea este respectata de toata lumea!....E Mihai Sora, cum sa nu stie ce vrea?Daca nici oamenii de mare cultura nu mai au recunoastere in tara asta, atunci cine?
6
6
Bag pula in toti de sub mine. De asta tara asta e de cacat, e plina de tigani borati ca cei de mai jos....jeg de tara, jeg de oameni. Sa ma lingeti in cur cand ma cac. Muie Romania.
3
8
cine ma este si firfizonu asta,,,un rahat la gard. dute ma bosorogule,.
9
8
sa-mi lingi cacatul tu asta cu ceausistul ! Futu-va-n gat de pesedisti lingai ! Muie cu cacat tie si sefului tau hotul dragnea ! Muie pesede !!!
5
12
Nu stie nici el ce vrea
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108