REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ministerul de Externe: Un nou val de români din Italia vor ajunge în țară

Ministerul de Externe: Un nou val de români din Italia vor ajunge în țară

Replica API 20 martie 2020 | 16:15 2148

O cursă aeriană Torino-București va aduce în țară, vineri, lucrătorii sezonieri români afectați de restrângerea activității economice în Italia, din cauza coronavirusului, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit MAE, împreună cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor au fost identificate mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea în țară a românilor nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite.

„Detaliile privind organizarea acestor curse de tip charter vor fi comunicate în timp util cetățenilor români care se încadrează în criteriile enunțate mai sus. O primă cursă pe linia Torino – București este organizată la data de 20 martie 2020”, a anunțat MAE.

MAE recomandă în continuare evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale și le recomandă turiștilor sau cetățenilor români aflați temporar în străinătate să revină de urgență în țară, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la noi in tara nu vor sa munceasca in agricultura si sant acasa cu familia si copii se duc in italia la capsuni si alte lucrari agricole unde muncesc pe rupte
2
0
da nu se poate sa ii ducem in antarctica pana trece nea covidu.
2
0
Autoritatile sa ii intampine cu paine si sare si cate un pahar de zeama de cucuta !
1
0
Retur cu diasporezii
5
1
Sa imi pula in ei si sa stea departe de tara!
7
1
Lotul olimpic de alba neagra se intoarce acasa
9
0
diasporaa!!!!
4
0
vin fetitele care s-au luptat ani de-a randul prin ITALIA..au facut bani pe........si acum,ca nu mai tine cum tinea..nu mai merge cum mergea..venim la ROMANIA..sa ne dea papica..sa fie goniti cu parul...cand au plecat ..LA LUPTA FETITELE..nu ne-au intrebat si pe noi..
8
0
e coronavirus,dar noi plecam in vacanta in romania ca acolo poti sa faci ce vrei ..numai prosti este acolo
8
0
asta nu ar fi existat daca niste comunisti idioti nu ar fi musamalizat trei saptamani cazurile din Wuhan
4
6
trebue lasati sa intre cand vor ei , e si tara lor!
4
15
Italia e peste noi cu 100de ani ,ca W Europei de fapt si are atitea cazuris la si sistemul medical e depasit!va ginditi la noi ce nenorocire o sa fie,daca toti astia care vin de prin Europa Sint infectati,cu sistemul nostru medical,vai de pl lui?!?!
9
4
Bai oficialilor chiar sunteti tampiti?Cereti populatiei sa limiteze deplasarile si voi permiteti intrarea in tara a celor care vin din zone rosii? Sa intre, nu spune nimeni sa nu le dati voie dar tinuti in tabere de carantina chiar la intrarea in tara si in zonele limitrofe altfel in doua saptamani Italia va fi mic copil fata de noi,toti vin in Romania
23
1
Daca tot vine valul cu SUSPECTI ce vin sa se plimbe prin mall-uri si mijloace de transport in comun AR TREBUI sa VINA SI VALUL cu MASTI, MANUSI si ALCOOL SANITAR in FARMACII.
15
0
Offff bagami-as pula in mortii lor de sclavi!!!
17
2
Bomba dupa bomba cu coronavirus. Zilnic santem bombardati de romani idioti, interlopi, tigani, centuriste. Te uiti la muianul lor si iti dai seama ce statut au. Basca ca mai pun si de vreun botez, nunta tiganeasca , mai infecteaza cadre medicale, mai si le scuipa , tot tacamul nesimtirii diasporenilor.Iar autoritatile f. blande cu nemernicii astia, vorba aia i-au votat 100%, pai si acum sa-i bage la puscarie. Mai sant si alte alegeri, votul, asta e esential pt. Iohanis si clica lui.Pe medici f. usor i-a bagat la racoare. Da, dar erau cu PSD, daca esti pe culoarea galbena, n-ai nicio problema.
31
2
nerezidentii sezonieri sa ramana acolo, daca i-au primit sa-i tina si in perioada asta, nu asa e corect?
29
0
tot ce intra in tara DIRECT IN CARANTINA ! este singura optiune viabila !
39
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108