REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, anunţă suspendarea procedurii de selecţie a procurorului general

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, anunţă suspendarea procedurii de selecţie a procurorului general

Replica API 1 mai 2019 | 23:57 517

Ana Birchall

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, suspendarea procedurilor de selecţie pentru funcţiile de procuror general al României şi de adjunct al membrului naţional la Eurojust.

"Am decis revocarea următoarelor proceduri: procedura de selecţie a procurorului general şi procedura de selecţie a adjunctului la Eurojust", a declarat Birchall.

Pe 10 aprilie, comisia condusă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a respins pe cei patru procurori care şi-au depus candidatura la funcţia de procuror general (Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu), în aceeaşi zi fiind anunţată reluarea procedurii. Potrivit anunţului publicat pe site-ul MJ, noua procedură trebuia să se desfăşoare în perioada 12 aprilie - 8 mai.

Pe 19 aprilie, Secţia pentru procurori a CSM a decis vineri delegarea lui Bogdan Licu în funcţia de procuror general interimar. Decizia CSM a venit în condiţiile în care mandatul procuror general Augustin Lazăr expira pe 27 aprilie, acesta având aprobată şi ieşirea la pensie.

Anunţul privind selectarea adjunctului membrului naţional la Eurojust a fost publicat pe 13 martie, iar procedura urma să se încheie pe 10 mai.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand nu-i un prost este o curva! Cand nu-i o curva este un smenar! Multa muie psd-ului si Anei Tarfichal!
2
0
curva masculina , cand faci sex cu ma-ta nu visezi cumva si pensia lui taica lazar ? bai jegosilor , tu prafaitul caramitru mancati cacat de pensiile mari , dar de taica lazar de ce nu latri mai romane ? ai fost comunist , acum sugi pula usr-ului !
1
2
N-ati inteles nimic. Procurorul general nu e nici numit nici delegat de catre CSM.
2
3
da, asta e cea care a aparut pe blogul lui Iosif Buble, blogul stiripesurse.ro , in scandalul in care Buble a publicat un video cu Ana Birchal in timp ce facea sex oral. Iosif Buble pe atunci era unealta Motanului Felix, si acum tot in zona aia activeaza.
2
1
Jenant unde domnule profesor universitar doctor Tudorel
4
2
Geoana e atat de prostanac incat daca-l bagi pe un culoar din care dau 6 camere, cu 6 gagici beton in fiec camera, el alege usa a saptea, adica iesirea. Ahh, Mihaela - dragostea mea ! Makidoancele i-au spalat creierul iremediabil!
9
1
constat cu tristete ca astfel de fotomodele se simt importante cand ajung la ciolan- nimic nou sub soare, asteapta indicatiile dictatorului puscarias draknea, caruia, cu multa satisfactie, constat ca nu-i mai iese nimic- poate va puncta la puscarie
9
1
ala era mitrea
2
5
nu e asta aia care-i sugea pula lui geoana ???
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212