REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ministrul Voiculescu, luat la rost de parlamentarul Horia Țuțuianu

Ministrul Voiculescu, luat la rost de parlamentarul Horia Țuțuianu

Replica API 2 februarie 2021 | 20:57 1743

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu scapă de critici, după tragedia de la Balș. Deputatul PSD Horia Țuțuianu i-a transmis acestuia un mesaj, prin intermediul căruia îi cere să-și dea demisia.

”În loc să dați vina pe alții, mai bine v-ați asuma! În mandatul d-voastră dle Ministru, au murit oameni iar asumarea răspunderii pentru tragedia de la Matei Balș, ar fi un minim gest” Singurul lucru la care vă pricepeți este critica. Vă caracterizează imcompetența și mult mai dureros, nepăsarea față de români. Pentru că dacă v-ar fi intersat măcar puțin soarta oamenilor care ajung în spitale ați fi luat măsuri. Știați deficiențele sistemului pentru că ați mai ocupat această funcție.

Ne vorbiți despre responsabilități și responsabili și vă scuzați că v-ați început mandatul în urmă cu o lună de zile, dar ce ați făcut în această lună? Șapte spitale au ars în ultimul timp, 4 doar în mandatul d-voastră. Nu vi s-a părut că există o problemă urgentă care ar trebui rezolvată?

Ce ați făcut după tragedia de la Piatra Neamț? Aceasta era responsabilitatea d-voastră, să vă asigurați că astfel de nenorociri nu ar trebui să se mai repete.

Anunțați de abia acum măsuri pe care le puteați lua încă din prima săptămână de mandat. Protocolul special anti-incendiu pentru secțiile COVID presupune o serie de proceduri care pot fi aplicate imediat în toate spitalele suport COVID, fără nicio investiție suplimentară. Acest protocol putea fi realizat în prima săptămână a mandatului❗ Și iată, aveți curajul să ne vorbiți despre responsabilități și responsabili.

Sunteți responsabil, domnule Ministru pentru tragedia de la Matei Balș, acceptați acest lucru și plecați acasă. Măcar atât”, spune Horia Țuțuiannu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si lasa-ne si pe noi
2
0
Mai mwistule, dute la Hotel Emi din Kogalniceanu cu gasca ta de lingai si primiti parandaratul de la Marica, mancati si kakati ca porcii. Nu te mai kaka pe tine ca lumea stie cine esti. Pe cine am votat si ce nea dat
2
0
Tutuianu o fute pa madalina Cartali
2
0
Cata penibilitate ,dar acum ce sa facem sa inchidem ochii ca si cand nu s-a intamplat nimic?Cineva trebuie sa raspunda pt.cele intamplate.Evenimentele neplacute s-au intamplat in mandatul actualei guvernari ,deci ei trebuie sa raspunda,dar ei stau ascunsi ca sobolanii si asteapta sa se linisteasca apele si sa-si vada de treburile lor!
2
4
S-a gasit cine sa comenteze.Ce ari facut infractorilor pesedisti din 90 incoace?.Unde sunt spitatele regionale?.De ce nu e caldura in Bucuresti?.Va zic eu de ce.Ca ati furat banii cu nesimtire si mult tupeu.In lada de gunoi a istoriei sa ajungeti infractorilor...
9
2
fara stiinta de carte expertiza si bun simt. atat va duce mintea vostra de usr-isti, atat exprimari in scris. cu voi ne-am duce de rapa. bobocei la urechi cu clopotei
3
9
postacilor pesedei care-l ling in cur pe prostul tutuianu !!! Si de la mine cacat la lins !!!
10
4
CINE VORBESTE ... RADE CIOB DE OALA SPARTA !!!
17
0
voiculescu, ministru caruia i-au trebuit 10 ani sa termine o facultate privata cu multi bani, si care dupa 4 ani de la terminarea facultatii a ajuns ministru. Astia sunt USRistii corecti si competenti. Niste labagii
8
12
Ai sictir porcule....Alupigus...
19
5
A- ti fost la guvernare.de ce n- ati facut spital in constanta?
20
5
Bravo Horia!
9
25
A facut si ciumpalacul asta glas ca pana acum nu a stiut nimeni de el.
25
7
Felicitari horia!
9
24
Useristii si liberalii numai tampenii fac, sunt de un an la conducerea tarii si mergem din rau in mai rau... pacat ca e vorba si de vieti omenesti pierdute. Ar trebui toti sa-si dea demisia, nu doar vladutz voiculescu, sa plece tot guvernul ca evident sunt incapabili de a gestiona probleme tarii.
11
19
Bv Horia Tutuianu. Apara oamneii si dreptatea! Exact cum ai facut pt judetul Cta. Sa te lupti si din Parlament pt noi, romanii!!
7
24
este omul nostru de la sinceritatea a se citi securitate
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212