REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Moga ar putea deveni preşedintele Senatului în locul lui Tăriceanu

Moga ar putea deveni preşedintele Senatului în locul lui Tăriceanu

Replica API 27 august 2019 | 00:00 347

Senatorul Nicolae Moga, fost ministru de Interne cu cel mai scurt mandat din toţi miniştrii pe care i-a avut PSD vreodată, are toate şansele să ajungă preşedinte al Senatului în locul lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Dacă Tăriceanu şi-ar fi dat demisia mâine, da, probabil că preluam funcţia, dar din declaraţiile lui înţeleg că se retrage de la şefia Senatului în sesiunea de toamnă. Adică, se vor face alegeri. Depinde ce decide partidul. Dar cred că cele mai mari şanse le are Şerban Nicolae", a declarat, pentru "Replica", Nicolae Moga. Acesta nu exclude varianta să candideze pentru această funcţie la toamnă, dacă are "binecuvânatrea" partidului. Pe de altă parte, Moga a apreciat că urmează o perioadă grea pentru PSD. "Să vedem cu cine facem majoritate parlamentară. Cu UDMR e greu... Dacă trece moţiunea de cenzură, asta e, trecem în opoziţie, să conducă ei (PNL, USR... - n.r.)", a mai comentat Moga.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un aprig manuitor al tirbusonului.
0
0
o ia si pe fosta amanta a bobului de mazare?
1
1
Daca nu are nimic de facut si iese spaga Nea Nicu vine bucuros, altfel lui Nea Nicu nu ii plac decat invertelire, smenurile si spritzu. Cu munca mai usor si numai daca iese parandaratul gras. Mare manager imbogatit pe bani de la stat, practic un Mazare cu gura mai mica!
6
1
E o alegere buna, la prezidiu cor simti permanent un iz barbatesc de doaga, inconfundabil. Si eventualele luari de cuvant ale damigenei vorbitoare promit a fi foarte amuzante, fiind de notorietate faptul ca vocabularul tatiutului e compus preponderent din injuraturi neaose.
4
0
Bai voi astia care il criticati pentru ca nu merita sa fie al doilea om in stat dupa ce nu a fost in stare sa conduca un minister nu conteaza daca Moga isi doreste asta sau nu,el este la dispozitia P.S.D.eului partid condus de V Dancila sau L.Dragnea din puscarie la fel ca sefi clanurilor mafiote.
4
0
Nu a fost in stare nici macar sa INCERCE sa se lupte cu clanurile mafiote din militie, a fugit de a rupt pamantul, si acum il puneti la Senat ???????? Voi sunteti cretini? Proasta satului chiar sinucide acest partid? E partidul mamicii ei? Sau membrii sunt drogati de nu mai au nici o reactie ? Veti dispare caci nu vreti nici in al 12lea ceas sa promovati competenta, nu clanurile
17
0
ai tras sforile cu retelele de gaze in sudul litoralului cum a vrut armonica ta. Cred ca ajunge cu mascarile tale.
10
0
Sa-i uram o saptamana usoara! Cum ce saptamana? Saptamana aferenta functiei. Care incepe si se termina odata cu aceasta.
11
0
bai sunteti prosti...?!? pe acest betzivan din gasca mascariciului si a umflatului cu drena de NY , imbogatit cu terenuri moca in Mamaia , pur si simplu nu-l duce capul... a terminat ca subinginer in 6 ani studiile care trebuiau sa fie de doar... 3 ani. ar avea totusi aptitudini de ospatar...
12
0
Al doilea om in stat ? Sa incredintezi atata putere unuia ca el ? Toate ni se-ntampla numai noua , ca in filmele indiene .....
13
0
Dupa iesirea pe usa din dos de la functia de ministru, acum sa intre pe usa din fata ca presedinte al Senatului ? Curata prostie !
16
0
Nea Nicu spritaru a vazut ca la MAI e bataie de cap si s a reorientat! La pulivar! N o sa aiba majoritate!
12
0
Oricare dintre ei ar fi propus inseamna ptr PSD ultima caramida agatata de piciorul acestei formatiuni politice dezastruoase.
6
1
Tu moga subinginer vrei presedintele senatului? Mars javra.
15
0
tampitelul de Moga n-a fost in stare sa se scoale si sa ajunga la Minister ca ministru de interne decat 5 zile putoarea. numai cadavre politice PSD
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108