REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Monica Bîrlădeanu s-a întors în România după 13 ani petrecuți în America. Ce a pățit vedeta peste ocean

Monica Bîrlădeanu s-a întors în România după 13 ani petrecuți în America. Ce a pățit vedeta peste ocean

A.F. 16 aprilie 2024 | 00:00 304

În urmă cu doi ani, Monica Bîrlădeanu a renunțat la America și s-a întors în România, după 13 ani petrecuți peste ocean. Actrița a obținut rapid proiecte în televiziune, astfel că de când s-a întors în țară, aceasta a fost mai tot timpul ocupată.

Monica Birladeanu s-a intors in Romania dupa 13 ani petrecuti in America. Ce a patit vedeta peste oceanMonica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu s-a întors în România în urmă cu doi ani, după ce a schimbat 7 case în doar 13 ani în Statele Unite.

Vedeta și-a dat seama cum lucrurile se schimbă în bine imediat ce a ajuns în România și că, cel mai important, nu mai simte nevoia să își schimbe domiciliul. „Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani.

Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori. Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, potrivit ego.ro.

Monica Birladeanu s-a intors in Romania dupa 13 ani petrecuti in America. Ce a patit vedeta peste ocean

Regulile de la care Monica Bârlădeanu nu se abate niciodată

Monica Bârlădeanu are 45 de ani și se menține într-o formă de invidiat, iar acum, aceasta a dezvăluit care sunt regulile pe care le urmează de la vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a făcut și câteva sacrificii.

Monica Bârlădeanu a mărturisit că a renunțat definitiv și la consumul de dulciuri. „De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri».

Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri «sfinte», peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.

Monica Birladeanu s-a intors in Romania dupa 13 ani petrecuti in America. Ce a patit vedeta peste ocean

Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme… pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.

Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e? Love”, a scris Monica Bârlădeanu pe Facebook zilele trecute, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie ajustat taketi
1
0
O sai facă copii Oana cu Irinel,părinți surogat
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212