REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink? Ce au observat fanii

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink? Ce au observat fanii

Replica API 14 aprilie 2022 | 00:00 1370

Un mic detaliu a pus pe jar fanii Monicăi Gabor. Vedeta le-a dat de gândit cu ultima postare de pe conturile de socializare.

Monica Gabor

Monica Gabor este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Obișnuită cu atenția, aceasta dorește să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când datorită unei postări de pe rețelele sociale, fanii au observat un detaliu ce i-a pus pe gânduri, scrie click.ro.

Aflată în vacanță la sora sa, în Dubai, Monica s-a pozat alături de aceasta, frumos îmbrăcate și aranjate atent. Însă, nu ținutele scumpe sau locația de lux în care au făcut fotografia au atras atenția fanilor, ci accesoriile, sau mai degrabă, lipsa acestora. Monica Gabor nu mai purta niciun inel, așa cum obișnuia.

Vedeta a uimit fanii cu postarea recentă pentru că a decis să renunțe la acest important accesoriu, inelul, fapt ce i-a făcut să creadă că zvonurile privind relația incertă dintre Monica și Mr.Pink, ar fi adevărate. Monica nu a declarat nimic despre acest lucru, ci doar a petrecut timp de calitate alături de sora sa.

Relația cu Mr.Pink

Relația dintre cei doi îndrăgostiți nu a fost tocmai perfectă. Cu toate că au încercat să se ține cât mai departe de ochii lumii, zvonuri despre povestea dintre cei doi au tot apărut. Aceasta a fost presărată cu certuri și diferite scandaluri, ce au culminat cu decizii de separare, dar și împăcări dulci.

O veste avea să uimească, acum o vreme, opinia publică, atunci când s-a aflat că Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit. Vedeta a șters toate pozele cu milionarul de pe conturile de socializare și i-a înapoiat bijuteriile primite cadou. La o vreme de la teribila veste, cei doi s-au împăcat, iar lucrurile au revenit la normal.

Monica și milionarul

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în America, unde l-a cunoscut pe Mr Pink, un om de afaceri chinez, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari. Cei doi par, acum, o familie fericită și își cresc împreună copiii, pe Anthony, băiatul pe care iubitul Monicăi Gabor îl are dintr-o relație anterioară, si pe Irina, fata ei și a lui Irinel Columbeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chestia asta are fani ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108