REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mourinho nu se aşteaptă să vadă 'sume nebune' pentru transferuri, în condiţiile crizei coronavirusului

Mourinho nu se aşteaptă să vadă 'sume nebune' pentru transferuri, în condiţiile crizei coronavirusului

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 820

Antrenorul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a declarat că nu se aşteaptă să vadă "sume nebune" pentru transferuri în această vară, în condiţiile crizei coronavirusului.

"Este normal ca piaţa să fie diferită. Nu văd ca lumea, mai ales lumea fotbalului, să fie pregătită pentru sumele nebune cu care ne-am obişnuit şi cu unele investiţii nebune pe care nişte cluburi şi nişte campionate s-au obişnuit să le facă", a declarat tehnicianul de 57 de ani pentru Sky Sports.

"Prima întrebare după asta este când va fi fereastra de transferuri? Nu cred că va mai fi în iulie sau august, trebuie mutată", a spus portughezul.

Mourinho se aşteaptă ca Tottenham să fie rezonabil, după ce în vara anului trecut clubul, antrenat atunci de Mauricio Pochettino, a cumpărat cel mai scump jucător din istoria sa, francezul Tanguy Ndombele, pentru 54 de milioane de lire sterline.

"Aş vrea să fie clubul meu aşa acum va fi: rezonabil, echilibrat şi fără să cheltuie bani cu nemiluita. Încercăm să respectăm situaţia, nu doar în fotbal, dar situaţia în lume şi în societate în general. E însă ultimul lucru la care ne gândim, nu ne gândim la asta. Nu ne gândim la asta. Ne gândim la siguranţă şi să respectăm fiecare regulă", a afirmat Mourinho.

El a recunoscut că este nerăbdător să vadă reluarea campionatului Angliei.

Cluburile din Premier League au votat, miercuri, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători, după care vor stabili data reluării meciurilor.

"Sincer, de când s-a reluat Bundesliga şi campionatele Portugaliei şi Spaniei au anunţat data reluării, cred că pentru noi este cel mai greu moment, fiindcă vrem să jucăm. E greu să vedem că în alte ţări se joacă, iar noi nu putem", a spus Mourinho, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108