REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MUNICIPIUL CONSTANȚA: USR ar fi pe primul loc

MUNICIPIUL CONSTANȚA: USR ar fi pe primul loc

Replica API 27 mai 2019 | 06:44 572

Potrivit datelor finale ale exit-poll-ului de la ora 21.00, PSD şi PNL sunt la egalitate, urmate la mică distanţă de USR-PLUS.

PSD - 25,7%

PNL - 25,7%

USR-PLUS - 23,9%

Pro România - 5,7%

UDMR - 5,4%

PMP - 5,2%

ALDE - 4,7%

ALŢII - 3,7%

De precizat că acest exit poll-ul nu a inclus secții din străinătate, deci e posibil ca lucrurile să se modifice, iar PSD să piardă primul loc!

O altă surpriză: până la momentul numărătorilor paralele din acest moment, USR este pe primul loc în Capitală și în municipiul Constanța! Pe locul doi, la nivel de municipiu Constanța, ar fi PNL, urmat de PSD!

Vă vom ține la curent pe măsură ce vom intra în posesia informațiilor.

UPDATE, ora 01.00:

USR ar avea 40%, conform unor numărători paralele, la nivelul municipiului Constanţa, în timp ce PSD şi PNL ar fi undeva la 20-21%.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine are coaie sa taie pensiile magistratilor ?Lazar 27000 ron adica banii la 27 de pensionari !USR PNL nu cred sa aiba singe in instalatie .Daca o fac, ii vezi pe banda rulanta adusi langa Dragnea !
0
2
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
2
1
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
3
0
esti informat gresit. WC-ul directorului de la aeroport nu a costat 250 milioane. Asa e prins in acte. Cum dreak sa coste wc atatia bani. Asa este in contabilitate 3 sferturi se intorc la Titea la minister
3
0
Apoi, Stroeee ! Pregateste vitanja golanil9r!
9
1
Vroiai sa faci din Constnta satucul tau de ciobeni analfabeti Beidaud, care nu stiu sa citeasca. Stai linistit oricum ai fost pus acolo de Mazare ca sluga docila, un pudel devotat cum ai demonstrat de fiecare data
15
2
FAGADAU!!! De maine ai belit-o!!! 'Te-n guritza cu toti cacatii tai, cu VANTURACHE si cu BABU !!! De maine va spargem din plangeri! PUERTA BLANCA scrie pe voi, in caz ca mai apucati sfarsit de mandate! Si chiar daca-l apucati, n-as vrea sa fiu in locul vostru in urmatoarele 12 luni! VIERMI PESEDISTI NENOROCITI!!!
21
2
Vot anti cj si tiitoarea de acolo
12
1
Vot ANTIPSD SI ANTI FAGADAU
22
0
La Constanta a fost vot ANTI FAGADAU pacaliciul asta umbra lui Mazare a tras in jos partidul si si-a batut joc de colegii care au alergat naivi pentru el in campanie pentru un loc caldut de munca la stat sau vreo autorizatie. DEMISIA si ia cu tine leprele arogante cu care ai distrus orasul Vanturache si Babu combinatorul
24
1
Plin de pesedisti aici care se caca pe de frica. Raman fara posturile ocupate pe pile si ce dracu sa faca astia ca ei au stat la pomana si furaciune toata viata. Nici un bec nu stiu sa puna. He he he plin de gunoaie he he.
22
4
din pacate vei vedea ca nu se intampla nimic bun,doar ai fost pacalit din nou !
17
1
De ce spuneti ca PSD va pierde primul loc cand este la egalitate cu PNL?
5
18
La Constanta a fost vot ANTI FAGADAU pacaliciul asta umbra lui Mazare a tras in jos partidul si si-a batut joc de colegii care au alergat naivi pentru el in campanie pentru un loc caldut de munca la stat sau vreo autorizatie. DEMISIA si ia cu tine leprele arogante cu care ai distrus orasul Vanturache si Babu combinatorul
28
4
Ati spus ca vom schimba lucrurile in bine. Noi ne am facut datoria. Voi ce veti face? Ne pregatim copii de mici pentru ai trimite ca sclavi in alte tari sau veti face o tara de care sa fim mandrii si In care sa putem trai normal? Cand vor disparea nepotismele si abuzurile?
21
7
va asteptam la guvernare USR PLUS PNL !Sa taiati toate pomenile pensii marite, salarii medici ,invatamat,justitie, gratuitati CFR studenti ,scutiri impozite IT ,reintroduceti taxa auto , mariti TVA tot inainte! Jos ciuma rosie !
31
6
Alianta 2020 USR-PLUS, nu doar USR.
20
7
WC ul directorului de la aeroport a costat 250.000. 000.
24
0
Haideti oameni buni maine la primarie sa ii cerem demisia impostorului Fagadau !!!
38
4
Tare imi e sa nu vedem mare surpriza ! O alianta opozotie si UDMR.....
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108