REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MURAD către ORBAN: Ce n-au FĂCUT ALȚII în ZECI de ANI, am FĂCUT NOI în câteva LUNI

MURAD către ORBAN: Ce n-au FĂCUT ALȚII în ZECI de ANI, am FĂCUT NOI în câteva LUNI

Replica API 24 iulie 2020 | 00:19 5677

Premierul României și-a încheiat ziua de lucru la Constanța cu o vizită la Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, deținut de omul de afaceri Mohammad Murad. Ludovic Orban a fost însoțit de câțiva parlamentari, miniștri și prefectul județului Constanța, George Niculescu. Lucrările de renovare a celebrului complex hotelier din sudul litoralului sunt aproape de final. La intrarea în complex, tuturor invitaților le-a fost măsurată temperatura, inclusiv premierului Orban și proprietarului Mohammad Murad.

"Era important să primim un mesaj că sunteţi alături de noi. Trebuie să asigurăm în continuare locuri de muncă. Ce n-au putut face mulţi în zeci de ani, noi am făcut în cinci luni. Avem în continuare nevoie de comunicare și suport din partea Guvernului. Trebuie că autoritățile să desfășoare mai multe controale preventive și să dea mai puține amenzi mediului de afaceri, care a fost puternic lovit de criza provocată de coronavirus.", a precizat Mohammad Murad.

Este de notorietate faptul că omul de afaceri libanez a fost una dintre principalele voci care au contestat guvernul Orban și lipsa de ajutor pentru sectorul HoReCa, greu încercat în contextul pandemic. După mai multe discuții, cele două părți au început să ajungă la un numitor comun și să privească lucrurile dintr-o perspectivă asemănătoare, avantajoasa pentru turiști, investitori și statul român.

Investiția va fi profitabilă

"Sunt convins că investiţia va fi profitabilă, iar repunerea pe picioare a acestor trei hoteluri va fi una benefică pentru turismul din România. Eram pe punctul de a deschide restaurantele din spaţiile închise din hoteluri, dar ne confruntăm în momentul de faţă cu o creştere a numărului de cazuri şi încă analizăm acest aspect.“, a declarat premierul Ludovic Orban.

La finalul declarațiilor făcute Complexului Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din sudul litoralului, premierul Ludovic Orban a primit şi un cadou din partea gazdelor. Este vorba de o caricatură făcută după un portret al prim-ministrului României, însă Ludovic Orban nu a fost de acord să-l arate şi reprezentanţilor presei prezenţi la eveniment.

Omul de afaceri libanez, Mohammad Murad a cumpărat în urmă cu doi ani complexul hotelier din sudul litoralului. Murad a investit 40 de milioane de euro în Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, care ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DIICOT ul, DNA ul, de ce nu va faceti treaba? La Murad, gasiti coruptie, prostitutie, evaziune, drogusoare, etc. Sau v a dat si vous sa papati cate o shaorma si nu l puteti deranja?
3
0
sa-ti fie clar ca hotelurile''cumparate''de tine''la pret corect''cum crezi tu au fost facute de parintii si bunicii nostri,ai romanilor bai tigan libidinos.tu ai facut papusarii ca alti nesimtiti de etnie albaneza si ati furat efectiv munca facut de guvernarea comunista cu eforturile oamenilor INAINTE sa te fi aciuiat tu si altii de teapa ta in tara asta frumoasa si bogata plina acum de gunoaie umane ca voi''antreprenorii''din zilele astea
5
1
Hai !-fara rautati!-----omul a facut ceva nu a dus hotelurile peste granita ----altfel s-ar fi darimat de tot ----a avut banii lui investiti in Mamaia Olimp si Brasov etc----
9
13
ma intreaba un amic: ce cauta hotul ala de lupu langa premierul tarii...?!?
17
1
pana sa plec in armata in 1988, nu credeam ca sunt atati prosti pe pamant, au trecut 32 de ani si nu s-a schimbat nimic, din contra parca sunteti mai multi chibiti.
7
2
la ce tunuri au tras,astia au furat in 2 luni cat altii in zece ani,..
20
3
din batrani,pisica unde nu ajunge zice ca strugurii sunt acri
6
17
Daca a-r fii multi investitori ca el a-r fii bine
5
21
Stie cineva ce salarii plateste domnul Murad? Intreb pentru un prieten... Si care este programul de munca al angajatilor?... Romanii pleaca din tara pentru ca sunt platiti prost. Este singurul adevar! Iar patronii se comporta cu angajatii ca proprietarii de sclavi. Nu ma refer aici la cei care chiar au facut treaba si muncesc cot la cot cu angajatii lor! Batjocorirea angajatului roman sta la baza lipsei de forta de munca!
26
0
urmeaza si un presedinte arab dupa ce termiona nazistul cu padurile vine un arab sa vanda petrolul si gazele din marea neagra
16
6
va dati seama cite carpete cu rapirea din sarai a comandat arabul in china ? Ca la el asta inseamna "lucs" e mai kitch ca la becali la palat .
18
3
Tot ce a facut ramane aici, in Romania! Pentru prostovanii care scriu pe aici: asemenea oameni trebuie apreciati si sustinuti. Sa nu uitam de la cine a luat acest complex hotelier si in ce stare l-au adus vechii proprietari. Fratii Micula, romani la origine, producatori de alcool. Cautati pe net si aflati cine sunt.
8
24
Arabul crede ca impresioneaza daca se bate cu premierul.Pana anul asta a fost mut.Nici de Mazare nu s-a legat pentru ca Mazare i-a dat destul.Este un pesdist inrait ,un impostor si complice in afacerile lui Mazare si Constantinescu.Murad este planul Z al PSD-ului.Ultima speranta.
20
4
Mai panarama ce esti! Majoritatea proprietarilor privati in turism, platesc taxe in mod corect si isi vad de activitatea proprie. Acest araboi, a corupt la greu pe multi politicieni si de aceea, face la greu evaziune. Daca autoritatile statului ar intra peste activitatea lui, in mod corect, pe langa evaziune, veti fi surprinsi cate alte zeci de infractiuni vor gasi. Asa ca, nu mai inghititi niste aparente ieftine!
22
6
Votati Murad primar!
7
28
Toti politicienii de toate culorile se duc la acest primitiv al desertului.Oare de ce?A caror servicii secrete apartine.A fost lasat sa fure bani si acum se lauda cu asta.Nu dorim ca aceasta persoana sa intre in politica.Este un tip cu mentalitate orientala lunecoasa.
30
6
Pai si daca e privat el nu plateste taxe la stat??? Cat de dobitoc poti fi sa gandesti ca daca e privat nu trebuie vizitat..
16
10
statul nu putea investi in ele?
17
5
A corupt si a facut evaziune la greu! De ce oare nu intervin autoritatile statului? De ce Orban a venit la inaugurarea hotelurilor acestuia? Nu au mai fost inaugurate si alte hoteluri private sau asa cum se aude, Murad se bucura de protectia statului roman??????
38
3
N-ai vrea tu sa-l iei pe Orban si sa-l duci la tine-n Arabistan sa-i arati cum investesti tu frumos acolo? FUte-m-as pe Spring Time-ul tau si pe Phoenicia ta. Ai umplut Mamaia de beton de te sperii cand treci pe langa fostele-ti apartamente nevandute transformate in complex hotelier
47
5
un exroc arab care a furat tot cu ajutorul ministrilor corupti.Vedeti cine au aartmente la fenica si citau dat pe ele
45
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108