REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nădrag: "În 2007, când liberalii aveau bani de se pişau pe ei, puteau face spitalul boboc"

Nădrag: "În 2007, când liberalii aveau bani de se pişau pe ei, puteau face spitalul boboc"

Replica API 16 septembrie 2011 | 00:00 92

Primarul oraşului Hârşova nu-şi poate controla limbajul când vine vorba de Chiriţă

Primarul oraşului Hârşova nu-şi poate controla limbajul când vine vorba de Chiriţă

Situaţia Spitalului Orăşenesc din Hârşova nu s-a îmbunătăţit în ultimele luni. Unitatea sanitară are nevoie, în continuare, de o infuzie de bani, de centrale termice, acoperiş nou şi multe altele. Reamintim că, în urmă cu aproximativ trei luni, furtuna a smuls până şi acoperişul spitalului orăşenesc. Reparaţia acoperişului a fost, de altfel, "taxată" din start de duşmanul politic al primarului, liberalul Ionel Chiriţă spunând că o parte din bani va ajunge în buzunarul lui Tudor Nădrag. În replică, primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag a declarat: "În anul 2007, când liberalii aveau bani de se pişau pe ei, puteau face spitalul boboc. Din păcate, au tocat banii, acoperişul e-n vânt, sistemele de încălzire la pământ, iar cele 30 de miliarde de lei s-au dus de mult". Facem precizarea că edilul a insistat ca exprimarea sa să fie redată întocmai.

Pentru a asigura asistenţa medicală în localitate, edilul a apelat nu numai la ajutorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană, dar vrea să facă demersuri şi la Ministerul Sănătăţii, în speranţa că va putea aduce bani în sistem. "Am mai făcut noi, pe ici- colo, oarece renovări, dar cu forţe proprii, dar nu sunt suficiente. Acum, am avea nevoie de un miliard de lei ca să investim în sistemele de încălzire", a subliniat edilul. În altă ordine de idei, Nădrag a spus că se simte jignit de afirmaţiile fostului primar, Ionel Chiriţă, actualmente preşedintele PNL Hârşova, care vorbeşte peste tot despre "luarea de măsuri pentru limitarea haosului datorat tolerării unor grupări şi a unor interese de grup, impuse de primarul Nădrag Tudor". Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Chiriţă vorbeşte şi despre "demascarea minciunilor, cârdăşiilor, ilegalităţilor şi fraudelor primarului Nădrag Tudor şi ale clicii sale, oprirea abuzului de putere al acestora şi asigurarea transparenţei în actul de administraţie publică locală". Referitor la acest comunicat, primarul Nădrag spune despre Chiriţă că nu este altceva decât "un escroc ordinar, care a făcut din Primărie, la vremea lui, afacerea vieţii lui. Mai mult decât atât, are şi un dosar penal la DNA, pentru că a supraevaluat cinci lucrări şi a prejudiciat autoritatea locală cu 26 de miliarde de lei vechi", a precizat edilul. Acuzat de Chiriţă că e "nociv", Nădrag a comentat: "Nu ştiu care dintre noi e cel nociv, în această comunitate. Cred că este primul viitor candidat din ţară care se află deja în plină campanie electorală. Eu sunt de părere că ar trebui să priceapă şi el că orice început are şi un sfârşit şi că nimeni nu e bătut în cuie într-o funcţie".

Mirabela PANFIL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108