REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ninsorile au amânat examenele auto. Vezi anunţul Prefecturii

Ninsorile au amânat examenele auto. Vezi anunţul Prefecturii

Replica API 3 martie 2018 | 00:00 538

Vremea nefavorabilă din ultima perioadă şi cantităţile însemnate de precipitaţii sub formă de ninsoare, care au făcut ca majoritatea drumurilor să fie impracticabile, a perturbat şi activitatea mai multor instituţii la nivelul municipiului şi judeţului Constanţa. Printre acestea se numără şi unele servicii din cadrul Prefecturii Constanţa, cum ar fi „Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor” (SPCRPCIV) Constanţa. Asfel, în săptămâna aceasta, nu a fost susţinut nici un examen pentru obţinerea permisului de conducere.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Prefecturii, „Se suspendă susținerea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, până cand condițiile meteo-rutiere vor permite desfășurarea probei. Candidații sunt rugați să se prezinte la sediul serviciului pentru reprogramare, începând cu ziua de luni, 05.03.2018, între orele 14.00 – 16.30”.

De precizat că fenomenele meteo au îngreunat mult activitatea SPCRPCIV, dat fiind că, în general, numărul de cursanţi, care trebuie să fie examinaţi, este mult prea mare pentru cei câţiva examinatori, iar programările pentru examene se fac cu decalaje de câteva luni. De exemplu, persoanele care au dat proba teoretică (sala) la sfârşitul lunii ianuarie, au fost programate pentru „proba de oraş” tocmai în luna mai. În situaţia în care au intervenit şi aceste fenomene meteo nefavorabile, programările au fost decalate şi mai mult.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganul cand s a vazut imparat ! Are valoare trebuie pus sef.
1
0
deci Neagu emana prostia precum respira! Cum a ajuns el examinator? Maine poimaine auzim ca e ca ala de la Buc. de se bucura la copii ca doar tot jandarm a fost.
1
0
Cu Neagu ala este varza.....
1
0
Teoretic, dupa terminarea scolii de soferi, un candidat poate sustine probele din 15 in 15 zile, conform legii.Nu vorbim de pregatirea lui, doar de drepturi. In conditiile programarilor din 3 in 3 luni, de cate ori poate da examen pe an? Cu ce este vinovat cetateanul ca sunt putini examinatori sau ca guvernul este impotent sa faca angajari? cateva plangeri la CEDO poate ar rezolva problema!
1
0
se vede in poza cel mai prost examinator din toate timpurile. La cate daune are mai bine face paza ca acum
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108