REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Noi audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai. Părinții Robertei au ajuns la poliție

Noi audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai. Părinții Robertei au ajuns la poliție

Ana Maria LIPAN 30 august 2023 | 14:10 2379

Miercuri au loc noi audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai, în urma căreia doi tineri au murit după ce un băiat de 19 ani s-a urcat drogat la volan. Părinții fetei decedate au fost chemați la  Brigada Rutieră din București.

Noi audieri in dosarul tragediei de la 2 Mai. Parintii Robertei au ajuns la politie

Părinții Robertei au mers miercuri la Brigada Rutieră din Capitală. Momentan, polițiștii din Constanța le-au cerut agenților din București să facă aceste audieri, tocmai pentru ca familia victimei să nu mai bată drumul până în Constanța. Mama și tatăl Robertei au  povestit anchetatorilor ce au discutat ultima dată cu fata lor, ucisă de Vlad Pascu în accidentul teribil de la 2 Mai.

Polițiștii încearcă să pună cap la cap toate detaliile, să refacă filmul tragediei și să afle ce s-a întâmplat cu exactitate. Concluzia expertizei toxicologice cerute de procurorii din Constanța care anchetează acest dosar arată că Vlad Pascu luase șase droguri. Analizele de sânge au indicat prezența în corp a acestor substanțe. Specialiștii spun că e vorba despre un amestec de substanțe interzise care au fost consumate de tânărul de 19 ani înainte ca el să se urce la volan.

Noi audieri in dosarul tragediei de la 2 Mai. Parintii Robertei au ajuns la politie

Expertiza toxicologică are valoare de probă și a fost depusă la dosar. Inițial, Vlad Pascu fusese acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. După ce ancheta a fost extinsă, el va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, lui i se vor aplica prevederile Legii Anastasia, care prevede că cei care urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor și produc accidente soldate cu morți vor ajunge la închisoare. Doi tineri au murit, în 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului, reamintește digi24.ro


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da și ta su cu șuviță la 60 de ani ce fata de po.po.nar are..
4
0
N am regretat o clipa regimul comunist dar după aproape 34 de ani am constat cu mâhnire ca nu exista nicio soluție pentru romani. Suntem o nație atât de nenorocita, încât ne meritam pe deplin soarta. Într o lume unde se pune accent pe civilizarea oamenilor, unde se investește în scoli, se construiesc spitale, noi ocolim bisericile în genunchi și pupam moaște. Nici nu vreau sa ma gândesc ce va mai fi peste 30-40 ani.
4
0
Normal că îl cheamă cum să lași copii ăia la Vamă unde totul e de 3 ori mai scump și sa nu le dai bani de taxi ? Cu 40 lei, adica 10 de persoana isi salvau viata.
2
0
Cumva, vinovati vor fi tinerii morti iar jegul nu va face nicio zi de puscarie.
2
0
r*mânia nu mai este o tara este o colonie condusa de Interlopi și drogati, îmbuibații speciali se supun interlopilor. Au o singura grija, banii. Mai nenorociților căti oameni ați nenorociti, câte familii ați distrus, puteți pune capul pe perna noaptea? Voi de ce nu puteți fi condamnați penal pentru deciziile date și câștigate la CEDO? De ce mușamalizati cazuri care zguduie o tara întreaga? Oricum suntem sortiți sa fim conduși de găști de analfabeți. Va este frica sa condamnați un drogat? Care ar fi fost decizia voastră în cazul în care odraslele voastre erau în locul acelor studenți?
5
0
La ce sa-i mai chemi pe aia la audieri?Ce sa stabileasca politia?In vestul europei e foarte simplu,la noi e mai complicat,de aia suntem boschetaryy europei.
11
0
ajunge la inchisoareee, e pazit de secretareee .... awwwww
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468