REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Noi trasee pentru transportul public în comun, la Constanța

Noi trasee pentru transportul public în comun, la Constanța

Replica API 15 mai 2020 | 00:17 4406

CT BUS dorește să înființeze noi trasee pentru transportul public în comun. Este vorba despre șapte rute, gândite pe baza unui studiu realizat de specialiști ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, coroborat cu solicitări din partea călătorilor. Este vorba despre:

• Linia 13: Km 5 - Soveja - Carrefour

• Linia 14: Zona Industrială - Sat Vacanță - VIVO

• Linia 15: Gara C.F.R. - Baba Novac - City Park

• Linia 16: Gara C.F.R. - Eliberării – Boema

• Linia 17: Gara C.F.R. - I.C. Brătianu – Boema

• Linia 18: Km 5 - Aurel Vlaicu – Pescărie

• Linia 19: Poarta 1 - Sat Vacanță - Stațiunea Mamaia

Primele noi rute care vor intra în operare, respectiv traseele 13 și 14 vor fi deservite de mini- autobuze ce vor fi achiziționate în perioada imediat următoare, cu fonduri alocate de Primăria Municipiului Constanța. Este vorba despre trasee care vor circula și pe străzile înguste care în acest moment nu sunt acoperite de CT BUS.

Bogdan Niță

Ce spune directorul CT Bus

“Noi am lansat o dezbatere anul trecut în legătură cu noile trasee și am colectat mai multe mesaje de la cetățeni. Vorbim de o mai bună acoperire pe zona Inel 2, cartierul Coiciu, zona Faleză Nord, strada Unirii, strada Nicolae Iorga, Ion Rațiu, Strada Tulcei, zone cu o densitate foarte mare care se află în schimbare și pe care trebuie să le deservim în perioada imediat următoare. Din cauza configurației străzilor, pe aceste străzi nu se poate intra cu autobuzele mari de 12 metri. Cele mai apropiate de implementare sunt cele care vor fi deservite de 18 mini-autobuze ce vor fi achiziționate de Primăria Municipiului Constanța în perioada imediat următoare.", a declarat Bogdan Niță, directorul CT BUS.

Care sunt traseele

Aceste noi trasee vor circula pe rutele Km 5 - Soveja - Carrefour și Zona Industrială - Sat Vacanță - VIVO și acoperă zone noi din oraș ude autobuzele mari ale CT BUS nu ajung. Reprezentanții CT Bus cer și părerea constănțenilor cu privire la aceste rute, care se pot exprima accesând link-ul www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt zona compozitorilor nimic??
1
0
Va rugam !locuiesc in zona unirii 112,zona faleza nord si venim cu rugaminea de-a ne ajuta ,cu un traseu pe linia gara- unirii-careffour ,adica pe vechea linie a maxi taxi 301.Va multumim!
2
0
Trasee pentru OPEL, nu facem si noi?!
1
1
f bine ct bus ,sa scoata din uz firma lu fratile cu minibuze rable , cu soferi care nu dau bilete, si iau calatori in picioara
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108