REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Numărul românilor care au rămas ȘOMERI după starea de urgență CREȘTE din nou

Numărul românilor care au rămas ȘOMERI după starea de urgență CREȘTE din nou

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 1042

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) prezintă datele cu privire la situația contractelor de muncă suspendate (șomaj tehnic)/încetate, înregistrate la Inspecția Muncii:Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) prezintă datele cu privire la situația contractelor de muncă suspendate (șomaj tehnic)/încetate, înregistrate la Inspecția Muncii.

"Situația contractelor individuale de muncă suspendate/încetate la data de 27 mai 2020:

- 598.264 de contracte individuale de muncă suspendate

- 424.389 de contracte individuale de muncă încetate", anunță Ministerul Muncii, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Specific ciumei galbene. De cate ori vin la guvernare e criza, saracie, austeritate, hotie, prostie, taiat sai impozitat salarii si pensii, promovari de habarnisti, chelneri, patroni de pompe funebre, someri, gonit sclavi pe plantatiile nemtilor, austriecilor,etc. Sa-i votam pe Bau-Alexandru, Orban, Catu, Anisie, Grinda, ca romanii s-au saturat de salarii si pensii marite de ciuma rosie, de productii record in agric., de programe -prima casa-, rosia, oaia, rebla, etc.
1
1
Elcomex, NIMB, UNIFY, General Concrete activitate normala. CNE 85%.
0
2
Oha-nis taman a iesit sa ne spuna aseara cum baga 2 miliarde de euro in armament. La 1 milion de someri. Sa va luati imbecilii si sa dormiti cu ei in pat astia care i-ati votat
2
3
Cifra reala a somerior nu s-a stiut de fapt niciodata,mai ales ca dupa ce se termina indemnizatia de somaj oamenii sunt efectiv considerati ca moloz,resturi rar reciclabile. Faptul ca peste cinci milioane au plecat la munca,nu la furat prin strainatate,arata cati someri in plus ar fi fost daca nu plecau dar si cati sunt intratinuti de cei plecati,ca acasa nu e de munca cu salariu decent. Romania e praf,nu e doar partea cu Malluri,hypermarketuri,cluburi de fite si terase. Cei mai multi romani sunt distrusi de saracie si lipsa oricarei sperante. Tara pute de infractionalitate si mizerie.
4
0
Este foarte bine ca noi bugetari nu santem afectati
2
3
Statul a lovit economia asa cum nu a mai facut o vreodata. Oamenii au descoperit ca nu mai sunt proprietari pe nimic printr o semnatura a presedintelui. Lumea cauta sa si regaseasca alte valori pentru ca cele vechi nu mai sunt credibile. Pana atunci economia cade.
4
1
Femeia barbat, habarnista alaturi de o lunga lista PNL de incompetenti
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272