REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O femeie din Eforie, stabilită în Londra, cere ajutor pe Facebook: „Mi-a murit soţul şi nu am cum să-l aduc acasă”

O femeie din Eforie, stabilită în Londra, cere ajutor pe Facebook: „Mi-a murit soţul şi nu am cum să-l aduc acasă”

Replica API 16 decembrie 2015 | 09:47 320

Caz umanitar sau înşelăciune?

Caz umanitar sau înşelăciune?

Georgiana Teodorescu este o femeie din Eforie Nord care s-a stabilit de ceva timp în Londra. În cursul acestei luni, aceasta susţine că o nenorocire s-a abătut asupra ei în sensul că bărbatul cu care trăia a suferit un atac cerebral, în urma căruia a decedat şi nu are bani să-i aducă trupul neînsufleţit în ţară. Numai că, mai multă lume susţine că ar fi vorba despre o ţeapă de proporţii! Ceea ce ridică, într-adevăr, semne de întrebare sunt documentele care nu sunt parafate, dar şi numele de familiei al femeii, care pe documente apare Crăciun.

În momentul de faţă, Georgiana susţine că este pur şi simplu blocată în Londra întrucât nu are bani să se întoarcă acasă cu trupul neînsufleţit. În plus, cu ea s-ar afla şi copilul său minor. “Oameni buni, familia nu are suficienţi bani pentru a-l aduce în ţară. Soţia este cu copilul în Londra şi sunt disperaţi, nu au suficienţi bani pentru a-l aduce şi înmormânta. Vă rog din suflet să-i ajutăm”, este anunţul postat pe Facebook. Potrivit actelor medicale puse la dispoziţie, care nu sunt parafate, Pavel Crăciun, de 37 de ani, din Braşov, stabilit în Techirghiol, ar fi decedat pe 9 decembrie, la Royal London Hospital, din pricina unei comoţii cerebrale. Pe 14 decembrie, femeia încă susţinea că se află în Londra, cerând ajutor: “Sunt singură în Anglia, cu un copil minor de 9 ani. Sunt într-o situaţie critică. Vă rog să mă ajutaţi financiar pentru că soţul a decedat la spital. A făcut comoţie cerebrală cerebrală. Nume de cont: A N Y DAEN nr cont:83817... sort cod 208... bank Barclays.07526948563 Ahmad”, a spus ea. Însă, lumea s-a arătat sceptică în acest caz, considerând că este vorba despre o ţeapă de proporţii, aşa cum s-a mai practicat de altfel. Totodată, precizăm că persoanele care au postat aşa-zisul anunţ umanitar pe Facebook au ţinut să menţioneze că nu este vorba despre o ţeapă. Potrivit oamenilor legii, Pavel Crăciun apare ca fiind necăsătorit şi nu are nici copii. Încă nu se cunosc detalii cum că acesta ar fi murit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108