REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O maşină s-a ‘AUTOIZOLAT’ pe PLAJA Modern!

O maşină s-a ‘AUTOIZOLAT’ pe PLAJA Modern!

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 3713

Situația creată de Coronavirus a fost luată în serios de unele persoane, pe când altele au picat în extreme. În timp ce anumiți constănțeni au luat cu asalt magazinele și și-au făcut provizii de făină și mălai, după care s-au autoizolat la domiciliu, o altă categorie de locuitori ai urbei de la malul mării au ales să treacă prin pandemie ceva mai relaxați.

Așa se face că parcurile nu sunt tocmai goale, dar nici zonele plajelor. Este și cazul unor perosoane care au ales să iasă la plimbare, cu autovehiculul, ce-i drept, însă tot ca un fel de autoizolare poate fi descrisă situația – dacă e să ne luăm după faptul că au ales să parcheze într-o zonă ferită. ”Autoizolare la aer. La plaja Modern, cum cobori de la Zorile. Fiecare alege cum se autoizolează”, a precizat un bărbat care se afla la fața locului.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De mult timp ma tot intreb ce ascunde acea movila de pamant. Este movila artificial creata, se vede clar. Nu este naturala. Ma gandesc ca este formata din pamant adus special acolo pentru a acoperi o constructie care nu putea fi distrusa sau relocata, cum ar fi o cazemata din beton armat. Dar una foarte mare. Stie cineva detalii?
1
0
Taci secatura bolsevico pesedista taci am.zis!
1
1
Aia nu prea e plaja. E o zona ambigua exotica
0
0
fmm de neam de leginari sugatori de pula ai lui Hitler ce esti! sa mori de cancer cat mai repede, tu cu toata etnia ta!
27
0
Eu sunt sigur ca el si ar retrage candidatura daca poti dovedi ca a facut mangle la Academie. Dar tu poti, bai kktule sa iesi de sub anonimat si sa l privesti in ochi? Ce multa scarba mi e de voi, astia anonimii care aruncati cu zoaie, dar care nu mai stiti sa l maguliti atunci cand va intalniti cu el.
4
4
Chitac e apt de puscarie
2
5
jegosii infesteaza tot.Poate.l vad pe prostan cu o punga de plastic pe cap precum macaronari din ati,sa vad cum ii place rasaritul!
6
0
Draq de neam de zdrente secaturi si koorve. Sa fie pe voi coronavirus
16
34
chitac ca s-a vindecat jigodia. sper sa reactioneze pozitiv si la tratamentul cu catuse si morcovi la rozeta. apropos, nu se sesizeaza procurorii sa vada de unde are averea stransa dintr-un salariu de profesoras anonim. Nu cumva din spagile de la sutele de studenti trecuti la examene sau admisi in anmb??
16
8
Fagadau a vandut teren mazare la fel asta e mai important sa nu mai votam fagadau psd
16
6
Foarte tare, bv lui. Are cu ce. Voi ? Ziar de kkt.
5
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108