REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Oamenii de pe aleea Eliberării din Valu lui Traian, TERORIZAȚI de CÂINII AGRESIVI

Oamenii de pe aleea Eliberării din Valu lui Traian, TERORIZAȚI de CÂINII AGRESIVI

Replica API 2 octombrie 2020 | 23:07 4535

O tânără în vârstă de 15 ani a fost atacată de un câine, rasa Rottweiler, în localitatea Valu lui Traian, mai precis pe aleea Eliberării. Este vorba de câinele unui vecin, care ar fi scăpat din curte. Se pare că animalul a mai atacat oameni și în trecut. Tânăra a suferit răni la ambele mâini, dar și la unul dintre picioare.

Vecinilor le este frică să iasă pe stradă

Potrivit informațiilor noastre, nu este prima dată când acest câine a mușcat pe cineva, stăpânul lui având 3 dosare deschise din cauza agresivității animalului. Cei de pe aleea Eliberării sunt terorizați de acest câine, fiindu-le frică să mai iasă pe stradă. ”Eu eram însărcinată când câinele vecinului a încercat pur și simplu să sară pe mine. Norocul meu a fost că eram aproape de curte și am intrat repede și am închis poarta, altfel cine știe ce mi se poate întâmpla.” a declarat una dintre persoanele care a fost aproape de întâlnire cu colții câinelui. O vârstnică reclamă de asemenea agresivitatea câinelui, doar prezența de spirit a unei femei, care a tras-o în interiorul mașinii sale, făcând-o să scape nevătămată.

Nu au ce să îi facă câinelui

Cu toate că acest câine este încadrat în categoria celor foarte agresivi, se pare că nu se poate face nimic împotriva acestuia, fiind nevoie de un ordin judecătoresc. Stăpânul câinelui a fost amendat până acum de câteva ori însă se pare că lucrul acesta nu îl face să renunțe la câine.

Aleea Eliberării, strada câinilor agresivi

Potrivit lui Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian, în cursul zilei de 1 octombrie, tot pe aleea Eliberării, un copil nu a ajuns la domiciliu nici la două ore dupa ce fusese lăsat de microbuzul școlar tot din cauza unui proprietar neasumat de câini, care îi lasă pe stradă deși a fost în repetate rânduri sancționat de Poliția Locală.

Citeşte şi: Adolescentă ATACATĂ de un ROTTWEILER în VALU lui TRAIAN

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa mori si tu si ma ta legati gura la cur futu te n gura de tigan
3
2
In Valu sunt cele mai mari crescatorii de caini ilegale , ,caini bolnavi si numai corcituri , una a lui Puiu Vranceanu si una a lui Marius Fulger si Mitroi se face ca nu ii vede
4
0
valu a devenit ariul hingherilor, cred ca in curand istrate hingher renumit devine cetatean de onoare al comunei
1
2
Amendati-l cu un brenneke si pe el si pe animal sa vezi cuym se potoleste! permanent!
5
6
Sa-i dau lu aia care te-a cacat in pizda sticla pisata jeg de om ce esti. Iti place sa chinui animale jegule, fmm de gunoi
3
11
sa-ti dea tie,fututi gitii tai de cacat avortat!altfel se rezolva!
3
8
dati.le carnita cu sticla,furadan proaspat!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108