REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură“

Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură“

Replica API 24 iunie 2022 | 00:00 834

Oana Lis (43 de ani) este un exemplu de dăruire și devotament în relația pe care o are cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis (78 de ani). Se iubesc de 24 de ani, iar ea nu a renunțat niciodată să-i fie alături soțului, în clipele lui grele. Și în ultimii ani au fost din ce în ce mai multe încercările prin care au trecut, căci Viorel a avut din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Oana a povestit cum se descurcă.

Oana și Viorel Lis, foto: arhiva personală

Oana îl îngrijește singură pe Viorel Lis

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a povestit Oana, scrie Click!

„Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă”

În ciuda greutăților din ultima vreme, Oana și Viorel au reușit să aprecieze orice moment petrecut împreună. „Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat Oana Lis, emoționată.

Oana a trecut prin mari emoții în primăvară, atunci când, pe 6 martie, soțul ei a ajuns la Spitalul Floreasca, în urma unui infarct. Atunci medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să-i salveze viața și l-au operat de urgență, implantându-i un stent. Asta după ce, în luna februarie a acestui an, Lis a ajuns la spital cu arsuri grave, pentru că a vrut să se încălzească la un radiator și a adormit cu picioarele pe el. Oana se emoționează repede când este vorba despre starea de sănătate a soțului ei și nu își poate stăpâni lacrimile, dar spune că a reușit să depășească toate momentele grele de până acum cu multă credință în Dumnezeu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu credeam ca dormi pe p**a lui cea moarta .**.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108